Ønsker du at 2024 skal være året hvor du kommer endeligt i mål med drømmen om en sundere og slankere krop, så se her: 💥

Susanne har specialiseret sig indenfor arbejdet med vægttab med hypnose og hypnoterapi, og har udviklet et helt særligt forløb.

Mange der kæmper med vægten og de dårlige vaner ved, at det handler om meget mere end bare + og ÷ når man ønsker at tabe sig og leve sundere.
Derfor er alle forløb også individuelt tilrettelagt.

Her får du en masse viden og redskaber, coaching, hypnose og hypnoterapi - til at hjælpe dig med at skabe varige forandringer i dit liv.

Forløbet indeholder:
- 1 opstarts-session af 2,5 times varighed
- 3 sessioner af op til 2 timers varighed
- 2 specialiserede lydfiler, til at booste de positive forandringer vi sammen skaber og ikke mindst hjælp til at fortsætte hjemme på egen hånd efter forløbet.
Værdi : 8650 kr. - Lige nu KUN 5.600 kr.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre nærmere, er telefonen åben alle hverdage mellem kl 9-9.30 - eller vi ringer ud efter aftale.
Du er også velkommen til at skrive til os her på siden eller via mail: kontakt@hypnoterapikibaek.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig ind i et liv i frihed med maden og din krop. 🙏


Behandlinger Vægttabsforløb Børnehypnose Børneforløb med hypnose Book tid 

 Udtalelser   Kontakt og priserHypnoterapi Kibæk
Camilla Rose Kjær Nørbjerg

“Tabt 23 kg og holdt det siden ✔️

“Kender du følelsen af at du bare har brug for sukker. Det gjorde jeg, både noget jeg kunne spise og drikke. Det var til jeg kom hos Susanne. Gik ind og vejede 90 kg og følte mig ikke god nok og selvtilliden omkring min krop var meget lav. Behandlingen og Susanne var helt fantastisk gik ud med en helt anden følelse i kroppen og sukker forbruget faldt rigtig meget. Kan stolt gå frem og sige at efter jeg har været der har jeg tabt 23 kg og holdt det siden. Nyder stadig lidt sodavand og slik en gang i mellem men slet ikke som før. Susanne hjalp virkelig meget når man tænker på hvordan jeg så mig selv og troen på jeg var god nok.

Så helt klart de varmeste anbefalinger her fra.”

Hypnoterapi Kibæk
Anja Ulbæk Lauridsen

“Minus 9 kg på 2 måneder – det har været en leg ✔️

“Kære Susanne. Nu er det to måneder siden jeg var igennem et forløb ved dig. Jeg overspiste. Var sukker afhængig. Sidste slik drak sodavand hver dag. Jeg kunne ikke tage nogen steder uden at spise først selv om jeg ikke var sulten for tænk nu hvis jeg blev sulten under vejs… jeg har siden jeg har været ved dig ikke spist slik eller usund heller ej drukket en sodavand. Men det er ikke det bedste. Jeg har fået så meget ro på og overskud til mine børn. Sammen fandt vi ind til hvad der var mit problem og fik arbejdet med det. Det takker jeg dig for. Jeg har aldrig haft det bedre og hey. Jeg har tabt 9 kg og det har været en leg.;) knus fra Anja.”