Udtalelser fra behandlinger/sessioner.

Herunder – og i menuen kan du klikke dig ind på lige præcis det eller de emner, du ønsker at læse udtalelser fra.

Børnehypnose

Nedenfor ses en række udtalelser fra vores arbejde med børn og hypnose.

Fri af angst

“Min datter var meget bange for alarmer og sirener. Så hun frygtede i mange måneder “Store hyledag”, som fandt sted i går.
Her er resultatet af hypnosen hos Susanne”
 – Lene Jørgensen

Motiveret, stolt og på eget initiativ tager sit hjemmearbejde op

– Så læs lige med her.

Vi har haft vores søn i hypnose terapi hos Susanne med kæmpe succes.
Vores dreng var blevet utrolig skoletræt hvilket medførte manglende koncentration, tålmodighed, og håndtering af udfordringer.

Han fik hjælp til at sige ‘pyt’ i de situationer hvor det var bedste løsning.
Han fik hjælp til slappe af, og ikke lade sig gå på af ligegyldige ting.
Han fik hjælp til at bevare koncentrationen.

Resultat : I dag har vi en dreng, som stort set aldrig klager over, at komme i skole… En dreng som er motiveret, og stolt viser sit arbejde frem. En dreng der på eget initiativ tager sit hjemmearbejde op, når han kommer hjem.

Tak for hjælpen <3 – Det er nogle gange de små ting, som gør den store forskel.” 

– Eva Pernille Friis Hansen

Fri af hæmmende angst og nu med boostet selvtillid

“Min søn på 13 år har været hos Susanne ved Hypnoterapi Kibæk to gange. Han kom bl.a fordi han var mørkeræd i en sådan grad at det hæmmede ham i hverdagen .
Nu har vi igen fået en glad og ikke spor mørkeræd søn ? og i tilgift har han fået booster selvtilliden. Det viser sig bl.a. ved at han nu tror på sig selv og scorer mål i håndboldkampe.
Tusind tak for alt du har hjulpet vores søn med. Kærlig hilsen Anette Kallestrup Christensen”

Fantastisk tro på sig selv

”Jeg har været hos Susanne med min datter på 3,1/2 år hun har infantil autisme og næsten intet sprog til tros for at hun har fuld sprogforståelse
Jeg kom med en tilgang til susannes evner som var “ alt at vinde intet at tabe “
Susanne udviste en enestående tålmodighed så resulteret i et vellykket besøg
Det første jeg bemærkede efter behandlingen var at Agnes havde en fantastisk tro på sig selv et selvværd der lyste ud af hende

Samme eftermiddag råbte Agnes
“mor “ flere gang det var første gang Agnes nogen sinde har sagt mor.”

-Mette Stengaard Andersen

Fri af seperationsangst, mavesmerter og hovedpine

”Kære Susanne. Jeg sender en opfølgning, som du gerne må bruge. Vi er så glade for din hjælp og indrømmet stadig overrasket over, at det kan lade sig gøre. Marcus er efter ca 5 år med svær separations angst med mavesmerter og hovedpine helt fri. Han har i weekender sovet hjemme hos en ven og det var en meget glad os stolt dreng vi fik hjem igen. Han ringede ikke engang. Stort tak fra familien Poulsen.”

Gladere pige med mere overskud

Min datter på nu 11 år, begyndte for et par år siden at få migræneanfald. Det var voldsomme anfald, hvor hun lå i op til 5 dage uden at kunne foretage sig andet. Vi bliver henvist til sygehuset, som ikke finder nogle fysiske årsager til anfaldene. Trods denne konstatering tager anfaldene til. De bliver hyppigere og uforudsigelige.

I april i år begynder det at blive svært for hende at komme i skole. Hun får det fysisk dårligt, i form af hovedpine, mavepine, kvalme og hedeture, når skoledagen nærmer sig. Når hun kommer hen på skolen eskalerer det, og hun lukker ganske enkelt ned, hvilket bedst kan beskrives med, at hun bliver slukket i ansigtet og
ikke er modtagelig for hverken sociale interaktioner eller nogen som helst form for læring. Hun lukker ned for verden omkring for at beskytte sig selv. Jeg kontakter diverse instanser i håb om at få noget hjælp til min datter, men uden held. Som tiden går forværres hendes tilstand, og det er til sidst så grelt, så hun slet ikke kommer
i skole.

Der beslutter jeg mig for, at jeg må tage sagen i egen hånd. Jeg kontakter Hypnoterapeut Susanne Hjøllund, som hurtigt responderer, og via en uddybende samtale, hvor jeg giver et større indblik i min datters situation, vurderer Susanne, at hun vil kunne hjælpe hende. Vi aftaler 5 konsultationer med 1 uges mellemrum med det samme.

Efter 1. behandling var min datter meget træt og faldt tidligt i søvn på sofaen. Hun vågnede nogle timer efter og var meget frisk og snakkesalig. Sådan var det lang
tid siden jeg havde set hende sidst. Hun fortalte om besøget ved Susanne og fortalte blandt andet, at hun følte sig mere lettet nu.

Efter 2. behandling var hun også træt – på en god måde. Hun synes dog det var lidt svært at sidde stille og koncentrere sig så længe. Det snakkede jeg med Susanne om, som til onsdagen efter, havde tilrettelagt en anden session, der varede knap så lang tid.

Det medvirkende til, at min datter også 3. gang gik derfra med en god oplevelse. I mellemtiden er min datter gradvist begyndt at vende tilbage til skolen, og hun er begyndt at opsøge det sociale fællesskab i fritiden igen. Hun er blevet en gladere pige med mere overskud. Hun har stadig sine nedture, som jeg løbende drøfter med Susanne, som tager det op til overvejelse og inddrager i næste session.

Efter 4. konsultation mener min datter ikke, hun har behov for det mere. Hun siger, at det allerede har hjulpet hende meget.

Jeg tænker, at der stadig er udviklingsområder og det dermed kunne være en god ide at tage den sidste konsultation med, men lytter samtidig til min datter, der ikke føler et behov for det mere.

I samarbejde med Susanne bliver vi enige om, at lade den ligge der med muligheden for at kontakte hende igen med henblik på at arbejde videre, hvor vi slap.

Jeg har gennem hele forløbet oplevet et åbent, forstående og konstruktivt samarbejde og er mødt med kompetent sparring ift. min datters problemstilling.”

Fri af angst for tordenvejr og skyer

Udtalelse fra Susannes arbejde i Vejle:

“Vores datter har haft angst for tordenvejr. Hun kunne slet ikke komme udenfor en dør, hvis bare der var den mindste sky på himmelen. Hun var simpelthen rædselsslagen for at der så ville komme lyn og torden.
Allerede efter en behandling ved Susanne, kunne vi mærke en forskel. Og her efter 3 behandling er der ikke mere nogen angst.
Vi er så taknemlige for den fantastiske hjælp vores datter har fået af Susanne og kan/vil varmt anbefale hende. Tusind tak”

 

– Anne-Dorthe Appel Sørensen

Fri af angst for at sove ude – Helt fantastisk

Udtalelse fra Susannes arbejde i Vejle:

“Super god og professionel sted. Dygtige til at arbejde med børn. Vores søns angst for at sove ude forsvandt på tre behandlinger. Helt fantastisk”

– Agnethe Rundkvist Lange


Fri af søvnproblemer

Fri af søvnproblemer

"Susanne er helt fantastisk og dybt professionel!"

"Min søn på 12 år, har igennem snart 2 år, har store problemer med at sove og falde i søvn - det kunne tage op til 1,5 time for ham at falde til ro og jeg har prøvet alt! = Desperat mor!

Efter 5 behandlinger ved Susanne, falder han nu i søvn i løbet af 15 min. - 9 ud af 10 gange - hvilket er helt fantastisk for både ham og mig ? Min søn har haft utrolig stor tillid til Susanne hele vejen igennem og har glædet sig til at skulle til behandling ved hende - han har sågar spurgt, om vi ikke nok bare en gang imellem kan tage hen til hende, fordi at han synes at hun er så rar og behagelig ( med mine ord - vildt professionel, passioneret og knald dygtig!!!

TUSIND TAK for hjælpen Susanne" ??

- Anja Riis


Fri af tankemylder, søvnbesvær og sociale udfordringer

"Kære Susanne.

Julie er bare den bedste og sejeste udgave af sig selv efter hun har været i forløb ved dig♥️

Hun sover godt om natten og falder fint i søvn -og de få dage hvor tankemylderet tager over, der sætter vi din lydfil på og så finder hun meget hurtigt ro. 

Troen på hende selv og at hun er god nok som hun er, er virkelig forbedret!゚♥️

Hun navigerer så flot i problematikkerne med pigerne og er blevet så god til at mærke efter og vælge til/ fra.  Det er det bedste jeg har gjort for hende og jeg fortryder ikke er sekund, at jeg tog kontakt til dig♥️.

De bedste hilsner fra Karina"

 

Fri af funktionel lidelse

Udtalelse fra Susannes arbejde i Vejle:


Røgfri med hypnose

Røgfri og savnet efter en smøg er 110% væk

Efter en ”mindre” periode på over 30 år, med daglig cigaret rygning (10-20 stk.) var det på tide med et rygestop.
Fik anbefalet Hypnoterapi Kibæk, tog kontakt, bestilte tid til 3 uger senere.
Tror jeg på hypnose til rygestop ? virker det eller er det ”Hokus Pokus” og penge ud af vinduet ?
Susanne gjorde det klart, hun kunne ikke få mig til at droppe smøgerne alene, men hvis jeg havde indstillingen og parat til at prøve,
ville hun give mig værktøjer til at nå målet.
I den værktøjskasse, brugte Susanne noget rigtigt godt værktøj, det hjalp mig til at kvitte lasten.
Mit besøg var den 9 okt. 2017 kl. 10.00 og efter 2 timers behandling blev jeg røgfri og savnet efter en smøg er 110% væk.
Ved det lyder lidt for nemt, men det er sku` sandt.
Kan varmt anbefale Hypnoterapi Kibæk til andre.”
 – Keld Emil Jensen

 

Efter en behandling har jeg kunne stoppe med og ryge fast

Kan varmt anbefale kibæk hypnoterapi. Kontaktede Susanne i forbindelse med rygestop, og det har været en positiv oplevelse. Efter en behandling har jeg kunne stoppe med og ryge fast, og har siden der kun røget lidt for selskabets skyld, men det kan holdes ved det og det er jeg tilfreds med. Så ros til Susanne her fra” – Kasper Klimek

 

Det bedste jeg har gjort for mig selv – og 35.000 sparet

“Jeg har nu været holdt rigtig lang tid, takket være ét besøg ved Susanne. Jeg har ikke røget en eneste cigaret fra jeg gik ud af døren for 2 1/2år siden – det er det bedste jeg har gjort for mig selv <3 <3” – Mia Bank Jensen

"Jeg vil gerne anbefale Susanne som terapeut, da jeg på nuværende tidspunkt har sparet min krop for over 600 cigaretter. Jeg har været røgfri i over 1 måned, og er mildest talt imponeret over hvor nemt det har været. Jeg regnede med, at jeg ville trappe ned eller kæmpe en kamp... Ingen af delene blev aktuelt. Susanne anbefalede mig, at have plan A & B klar i tilfælde af, at jeg ville få så stærk en trang, at jeg ville få brug for at afværge. Jeg fulgte hendes råd ... Fik dog aldrig brug for det, men det var vigtigt at have en plan alligevel. Hvis du ER afklaret, og gerne vil stoppe med at ryge, så er det bare med at få booket en tid. - Jeg havde succes efter blot én session."

- Eva Hansen

Fri af allergi

Fri for allergi for kat, hund, hest, husstøvmider, græs- og bynkepollen

“Mit navn er Anne, jeg er 20 år gammel og har siden jeg var helt lille, døjet med forskellige slags allergier. Det startede med støvallergi, hvor jeg reagerede med nyseanfald, hævede og kløende øjne og kæmpe snotnæse. Gennem tiden begyndte jeg at reagere på flere og flere ting og kunne til sidst lave en lang liste med allergier overfor blandt andet støvmider, kat, hund, hest, græs- og bynkepollen. Symptomerne var typisk det samme; Min næste kløede og løb, mine øjne kløede, blev røde og løb i vand. Ved kontakt med katte kunne mine kinder og pande også få små knopper, som til forveksling kunne ligne akne. Nogle dage kunne jeg næsten sove væk, efter kontakt med enten kat, støv eller pollen, fordi mit hoved blev så tungt og min krop var fuldstændig udkørt over reaktionen. Efter forskellige mislykket forsøg på at komme af med allergierne, opsøgte jeg Susanne hos Hypnoterapi Kibæk og kunne mærke en tydelig forskel allerede efter første behandling. Jeg blev mere frisk og døjede ikke med særlig meget nysen, som jeg førhen havde gjort. Nu er der gået små to måneder, og jeg har i alt fået 4 behandlinger. Virkningen af dem er ikke til at tage fejl af. Jeg kan være ude i vores støvet stald og snakke med vores dyr, som både indebære katte og en hund, uden at skulle skynde mig i bad for at minimere reaktionen derpå, da der ikke længere kommer en reaktion. Derudover har jeg også fået meget renere hud og får ikke længere kløende og trælse knopper. Generelt har jeg fået en hel anden og mere let følelse i kroppen og kan nu nyde at bo på landet blandt store marker, træer og dyr. “ – Anne Møller Hansen

Fri af sennepsallergi

“Jeg har gennem hele mit liv 59 år været plaget af at jeg ikke kunne tåle sennep og produkter med indhold af sennep.
Når jeg fik noget med sennep i nåede det knap nok maven inden det kom op igen og det på trods af at jeg i
kke vidste eller kunne lugte/smage det.
Denne allergi har gjort at jeg altid skal være opmærksom på ingredienser i de varer jeg køber og bare det at skal på restaurant er et problem da jeg selv skal gøre opmærksom ikke kun på sennep men også de produkter der udvikler sennepsolie eks. Rucolasalat.
Jeg har nu været ved Hypnoterapi og haft et forløb mod min allergi og tænkte lidt da jeg gik derfra at det nok ikke havde ændret noget fordi jeg ikke kunne mærke/føle nogen forskel.
Jeg blev meget klogere da jeg halvanden dag senere sad i mit køkken og tænkte, hvordan tester jeg dette her, vi har jo ikke planlagt noget mad for den næste tid. Nåh ja, vi har sennep i køleskabet så hvorfor ikke prøve. Op til køleskabet, ud med bøtten, frem med en teske og lidt sennep derpå, snuste til det og for første gang duftede det og jeg fik ikke kvalme. Fint tænkte jeg og ind i munden kom det, jeg smagte stille og roligt på det og syntes faktisk det smagte godt. Så satte jeg mig ned igen og ventede – ingenting skete og gæt hvem der var lykkelig?
Ja det var jeg, hvorfor har jeg ikke gjort dette for længe siden og ikke haft disse problemer når man skulle ud at spise, besøge venner og familie og spise sammen med dem, og bruge lang tid på at handle hvis jeg gerne ville prøve lidt nyt.
Så mit råd til alle med en eller anden form for allergi – få nu kontaktet Hypnoterapi Kibæk så i slipper for alt det bøvl”
 

– Hanne Christensen

Fri af tomat allergi

“Min datter på 11 år kan ikke tåle tomater. Hun får udslet på armene når hun spiser tomater. Men efter et besøg ved Hypnoterapi Kibæk, kan min datter igen spise tomater, uden at få udslet. Tusind tak Susanne. <3” 

– Michael Kjeldsen

Fri af katteallergi

Kære Susanne
Jeg vil gerne takke for din hjælp til at jeg nu er allergifri for katte. Jeg har haft allergi for katte, siden jeg var barn, og nu kan jeg med sikkerhed sige, at jeg kan tåle at være i nærheden af dem igen.

For et par måneder siden gik jeg med lidt skepsis til en behandling hos dig. Jeg må indrømme, at jeg ikke helt troede på, at du kunne afhjælpe en allergi, som jeg har haft i 40 år.

Nu har jeg vovet mig til at stikke næsen godt og grundigt ned i vores udekattes pelse (noget jeg eller ALDRIG har gjort), og jeg må sige, at jeg er positiv overrasket. Min ellers normale reaktion overfor kattene udeblev eller var så minimal, at den næsten ikke var til stede.

Fantastisk – det kan virkelig anbefales at give det et forsøg.

Mvh Jytte Bækgaard, Snejbjerg”

Fri af nældefeber og angioødemer

Udtalelse fra Susannes arbejde i Vejle:

Udtalelser fra Gastric Band forløb

Slip sukkertrang, overspisning og gamle vaner med hypnose og hypnoterapi

Update og udtalelse fra én af Susannes Hypnotic Gastric Band klienter, som 3,5 måned efter afsluttet forløb har tabt sig hele 10,7 kg. 

Jeg startede mit forløb hos Susanne d. 6 april 2017. Det var med en del skepsis i rygsækken…. Den skepsis blev dog hurtigt blevet gjort til skamme. Allerede efter mit første besøg kunne jeg mærke en forskel. Jeg har flere forgæves forsøg, med at finde et “slankere jeg” med i bagagen. Denne gang virkede det bare “helt rigtigt”. Jeg har altid spist for meget. Især til aftensmad er der “kørt” store portioner ind. For så igen at finde noget sødt, ganske kort tid efter. Efter mine besøg hos Susanne, har det været nemt for mig ikke at overspise. Ikke at spise store mængder sukker om aftenen. Og minsandten om ikke også , er kommet motion på programmet igen. Og jeg nyder det. Hver dag. Jeg har altid elsket mit liv, nu er det bare blevet sjover og ikke mindst lettere.. Kan kun give Susanne mine bedste anbefalinger. Jeg har til dd. tabt 10,7 kg. Også selvom der har været ferie .

          

Det er en fantastisk frihed og jeg har det bedre end nogensinde...

”Jeg har været til gastric band hos Susanne, og det kan klart anbefales. Jeg har fået ryddet ud i de ting, som har været årsag til at jeg har spist det forkerte og for store mængder. Nu har jeg fået et afslappet forhold til det at spise, pludselig fylder maden ikke ret meget mere, og nu spiser jeg når jeg er sulten i stedet for at lade mine følelser kontrollere det. Og jeg vælger naturligt at spise sundere. Det er en fantastisk frihed og jeg har det bedre end nogensinde. Vægten går stille og roligt nedad i takt med at humøret og velvære følelsen stiger. Susanne er fantastisk dygtig, og hun har virkelig formået at lave et individuelt forløb, som har gjort at jeg har fået så meget ud af mit forløb hos hende. Tak Susanne.”

Udtalelse fra én af Susannes Gastric Band klienter, som på KUN 2 uger har tabt sig hele 7 kg! 

“Igennem det her forløb med at tabe sig har jeg fundet glæde tilbage med mig selv og er begyndt at leve meget sundere end før. Jeg spiser ikke så meget slik som før og er begyndt at spise mindre og gå nogle lange ture med hunden. Har tabt mig de 7 kg og er ekstrem glad for det og vil blive ved med at tabe mig.” 

– Maja Binzer

          

– Vi har efterfølgende fået en update fra denne klient, om at hun har tabt sig i alt 8,5 kg på 4 uger. – altså kun 2 uger efter forløbet var afsluttet.

Løbende udtalelser og update fra en af Susannes GB klienter over en periode på 6 måneder.

“Kære Susanne.
Lige en opfølgning på mit gastric forløb ved dig.
Det er idag den 14/5 og mindre end to mdr siden jeg fik “operationen” ved dig.
Jeg har indtil dags dato tabt mig 8,9 kg og 43 cm fordelt på kroppen.
For mig er vægt tabet sket i ansigtet, den øverste del af maven, og fra brystet og op, og ved hofterne.
I mine tanker inden jeg startede havde jeg forventet et større vægttab, fordi NU skulle det sku lykkedes.. Men det er altså super flot at på 1,5 mdr fra sidste hypnose at være der hvor jeg er. <3 <3 <3

Jeg mærker tydeligt min mæthed, og skal passe på ikke at falde i og spise mere, men stoppe når jeg mærker mætheden, da jeg ellers bliver alt for overmæt.
Jeg er glad, tilpas, og har overskud.
Er ikke så træt i kroppen, og min indre glød er forstærket.

Jeg for ikke en masse trælse tanker om mit mad, og når jeg har valgt at spise en flødebolle så er det af god kvalitet og kun en, men med nydelse. Den kan jeg knap spise uden at mærke en “vammelhed” hvor jeg før let kun “æde” tre med velbehag.
Jeg tænker sund mad i dagligdagen og bliver helt irriteret hvis jeg ikke har salat som en mulighed til tilbehør. Det er vigtigt for mig at fylde det rigtige på motoren.
Vælger jeg andet så bliver jeg skidt tilpas, og det er ikke på det psykiske plan fordi jeg slår mig, men kroppen der siger Ikke godt det her…

Mit forløb er det BEDSTE jeg har gjort for MIG i mange år..
og tænker tit, det der hun kan skal jeg også lære..

Som terapeut og coach kan jeg kun anbefalede dig og din tilgang, og du kommer et skidt dybere end jeg har oplevet tidligere.
Jeg har og havde fuld tillid under processen til dig, hvor jeg normalvis lige skal regne det næste step ud, det skulle jeg ikke her, da du styrede processen så godt..

Så tak for det og mine tabte kg, og jeg er klar til at miste mange flere stille og roligt.”

Update efter 3 mdr. – 12,8 kg og 43 cm

“Har i dag været til min opfølgende samtale efter afsluttet forløb hos Susanne.
Det har været en dejlig rejse på mange måder og har givet mig nye indsigter i mit liv.

Jeg har fra dag 1 følt mig mere glad og nysgerrig på mit liv på en ny måde.
Har været inde og lege meget med de del personligheder der sidder på skulderen og taler til os alle sammen, og det giver rigtig god mening for mig i forhold til mine handlinger omkring mad og chokolade lyst. Slåen i hovedet om at noget er hårdt og besværligt og jeg altid skal knokle.
Jeg har fået rystet godte posen godt og grundigt og vælger sundere ting ubevidst. Vælger usunde ting bevidst og har helt styr på hvor meget jeg indtager af dette.

Yderligere er posen omkring mit virke som hesteassisteret terapeut også blevet arbejdet med, mit eget billede af nydelse og ydelse. Og hvad er jeg værd i pris…
Sige fuck endnu engang til tante Janne = janteloven ved mig, og sige højt at jeg er super dygtig.
Så et fantastisk forløb ved Kibæk Hypnoseklinik og Susanne, Susanne som er en dygtig og kompetent hypnotisør, og hun kan sit kram og har værktøjerne i sin værktøjskasse.

Jeg har tabt mig 12,8 kg, smidt 43 cm fordelt på kroppen.
Gået 3 huller ned i bælte som ses på billedet/ 12 cm og ser mig selv meget mere feminin.

Så 3 mdr efter min GB hypnose er jeg stadig tilfreds og rigtig godt tilfreds
Så kan kun anbefale et forløb ved Susanne da du her også kommer ind til årsagen på din lyst til mad, overspisning, trøste spisning og hvad der ellers findes af ord for mad misbrug til kroppen.
Du finder frem til årsagen og healer op der fra, så det ikke er et fix et forløb men en fantastisk rejse, på mange planer

Kærligst Mai Brit ”

Update efter 6 måneder – 15,8 kg og 48 cm. 

“Jeg har været til endnu en skøn session ved Susanne, nu 1/2 år efter jeg startede mit forløb.
I dag har vi arbejdet med følelsen af at gøre noget for mig selv, at det er ok at jeg flytter et helt andet sted hen, og har sagt mit arbejde op pr. 1/1 2018.
En ny verden venter, skønne nye udfordringer og masser af kærlighed.
Vi har kigget på hvorfor jeg har brug for at hyggelig med grove boller om morgenen kontra spise mysli og Skyr, hvad det gir mig at spise det.. også hvorfor jeg skal dulme mine følelser med tre stk/ tern marabou chokolade.. PS. Før var det en hel plade

Jeg har dags dato tabt mig 15.8 kg fra start og der er forsvundet 48 cm på min krop.
Jeg har det fantastisk godt og kan vægten bare gå stille og roligt ned af er jeg mega glad og tilfreds ..
Elsker nu mine gå ture og har faktisk lyst til at prøve også at dyrke zumba eller andet.
Mega spændende at være inde og arbejde på denne måde og jeg elsker Susanne s stemme og hendes ro og rummelighed..

Alt er muligt når jeg sætter mig i hendes stol.. så kan KUN anbefale at tage en session uanset hvilke udfordringer du står med..
af hjertet tak Susanne <3 <3"

                    

Vægttab - Fri af sukkertrang og overspisning

Tabt 23 kg og holdt det siden

“Kender du følelsen af at du bare har brug for sukker. Det gjorde jeg, både noget jeg kunne spise og drikke. Det var til jeg kom hos Susanne. Gik ind og vejede 90 kg og følte mig ikke god nok og selvtilliden omkring min krop var meget lav. Behandlingen og susanne var helt fantastisk gik ud med en helt anden følelse i kroppen og sukker forbruget faldt rigtig meget. Kan stolt gå frem og sige at efter jeg har været der har jeg tabt 23 kg og holdt det siden. Nyder stadig lidt sodavand og slik en gang i mellem men slet ikke som før. Susanne hjalp virkelig meget når man tænker på hvordan jeg så mig selv og troen på jeg var god nok.

Så helt klart de varmeste anbefalinger her fra.” – Camilla Rose Kjær Nørbjerg

Minus 9 kg på 2 måneder – det har været en leg

“Kære Susanne. Nu er det to måneder siden jeg var igennem et forløb ved dig. Jeg overspiste. Var sukker afhængig. Sidste slik drak sodavand hver dag. Jeg kunne ikke tage nogen steder uden at spise først selv om jeg ikke var sulten for tænk nu hvis jeg blev sulten under vejs… jeg har siden jeg har været ved dig ikke spist slik eller usund heller ej drukket en sodavand. Men det er ikke det bedste. Jeg har fået så meget ro på og overskud til mine børn. Sammen fandt vi ind til hvad der var mit problem og fik arbejdet med det. Det takker jeg dig for. Jeg har aldrig haft det bedre og hey. Jeg har tabt 9 kg og det har været en leg.;) knus fra Anja.”

– Anja Ulbæk Lauridsen


Minus 11,5 kg på 4 uger

“Hej Susanne.

Nu er det 4 uger siden jeg stoppede hos dig.
Jeg har tabt mig 11,5 kg og jeg har det fantastisk. Jeg er glad og har masser af energi. Jeg er ikke længere en doven sofabøf. Jeg er endda begyndt til svømning.
Mange tak.

Mvh. T.F.”


Minus 4,5 kg og fri af sukkertrang

“Hej Susanne.
Jeg synes stadig at det er helt utroligt hvordan du har rykket rundt på noget inden i mig. Jeg har den sidste måned, siden jeg var hos dig, ikke rørt slik, søde sager eller sodavand, hvor jeg tidligere spiste og drak alt hvad jeg kunne komme i nærheden af. Jeg har indtil nu tabt mig 4,5 kg. og har det fantastisk.
Tusind tak Susanne, du er for sej!
Kærligst Annemette Klausen”


Minus 4,1 kg og 40 cm

“Hej Susanne

Det er ved at være et stykke tid siden at jeg har været hos dig så vil lige fortælle dig hvordan det går. 

Jeg pr. dags dato tabt 4,1 kg og hele 40 cm så det går stille men sikkert fremad :-).

Jeg er blevet mere aktiv med flere ugentlige gåture og fuld fokus på hvad jeg spiser.

Min sukker trang er næsten ikke tilstede og mine portioner af mad er væsentlig reduceret. 

Så alt i alt er jeg super glad og kan kun sige DU HAR RAMT NOGET  Tusind tak.”


Minus 10 kg. på 4 måneder

“Hej Susanne.
Lige en lille opdate herfra.
Siden første besøg ved dig, har jeg tabt 10 kg. Det er så fantastisk – tak for din hjælp (og min ;-) )
Siden mit sidste besøg ved dig, har jeg tilladt mig lidt sødt og lidt fedt – men ikke i stor stil.
Idag var vi i Tyskland – købte hvad der var på listen stod i kø over en time, lige op og ned af slikket men ikke så meget som en lille bitte pose har jeg med hjem – jeg havde ikke fat i noget – stod og kiggede ud over mængden, det fristede ikke eller sagde mig noget - det er simpelthen for mærkeligt. Det er ALDRIG hændt før, at vi ikke har købt noget slik med hjem. Så jeg er så stolt og det gir så meget mere mening at forsætte min nye livstil – takket være din hjælp, hvor er jeg glad.
Tak for det du kan <3 kh. Ann”


Fri af sukkertrang

“Kære Susanne. I morgen er det 4 uger siden jeg var i Kibæk sidste gang. Det går så godt, både med ” at lade det ligge, som ikke er mit” og med sukkertrangen. Snollerskåle og bagerbutikker er let at gå forbi for jeg har slet ingen trang til noget af det og chokolade frister heller ikke spor. Tusind tak for din store hjælp det er så befriende. Kærlig hilsen Anette.”

-Anette Kallestrup Christensen


Vægten går stille og roligt ned

“Jeg var ved Susanne i Januar måned, da jeg var træt af, ikke kunne gå forbi føtex bager uden lige at købe 4 hindbær snitter til min mand & mig, hvor jeg spiste de 2 1/2 af dem , eller lige blive på jobbet for at tage kaffen med når der nu var kage til.
Havde i mange år bildt mig ind, (følte/manglede )at jeg manglede noget sukker for at få ekstra energi.
Efter 1 behandling mod sukkertrang, har jeg derefter opdaget at jeg sagtens kan undvære sukker ( ikke blive dårlig) kan gå fra jobbet når jeg har fri, lige uden at skal have et stk kage, inden det går hjemad, samt komme hjem uden hindbær snitterne og det bedste af det hele, vægten går stille og roligt ned.
Så jeg giver gerne, min bedste anbefaling til Susanne fra Hypnoterapi Kibæk
Tror jeg efterhånden har tjent på det, det kostede hvad jeg har sparet på kagerne i mit liv, og nok også lidt sundere.”
 – Jola Tenenbaum Jacobsen

 

Den vildeste rejse jeg nogensinde har været på..

Jeg startede i januar med et forløb hos Susanne,for at få styr på min overspisning, sukker afhængighed og det at min selvtillid kunne ligge på et meget lille sted.
Det har været den vildeste rejse jeg nogensinde har været på, hvor er jeg glad for at jeg gav mig selv denne rejse <3
Jeg har siden jeg sluttede d.26/1, virkelig været på en rejse ud over det sædvanlige. Jeg har fået total styr på min sukkertrang, hvilket jeg aldrig har turdet håbe på ville kunne lade sig gøre <3
Når overspisningen nogen gange sniger sig ind på mig,har jeg fået en masse redskaber af Susanne til at vise den døren igen.

Jeg arbejder stadig, hver dag med at overbevise mig selv om, at jeg er god nok som jeg er. Jeg kan dog sagtens mærke en forskel i forhold til tidligere <3 En sidegevinst ved hypnosen er også, at jeg ikke er så afhængig af, hvad vægten fortæller, men at jeg kan mærke på mig selv og min krop, at den har det SÅ meget bedre 
Jeg har indtil videre tabt ca. 3 kg, hvilket jeg er dybt taknemmelig over istedet for, at være skuffet, hvilket jeg ville have været tidligere <3
Jeg har også arbejdet så meget med mig selv, at jeg nu istedet for at klandre mig selv når jeg spiser noget usmart, istedet nyder det 
Jeg anbefaler Susanne til alle de som jeg tænker skal have lov til, at følge mig på min rejse.
Så hvis I overvejer dette, så kan jeg kun sige JUST DO IT <3 <3 <3
Knus Anette

– Anette Ekknud Nielsen


Selvtillidsboost og minus sukkertrang

“Lige en udtagelse her fra <3 <3 var på besøg ved Susanne for at få hjælp til min sukkertrang og få et selvtillidsboost - det var den mest fantastiske oplevelse længe. At gå der fra med det største smil på læben og følelsen om at man er god nok var så fedt. Og så lige at trængen til sukker var væk. Helt klart et besøg vær det er helt sikkert ” – Camilla Rose Kjær Nørbjerg


Jeg har fået forskellige værktøjer jeg kan bruge..

“Hej Susanne.
Jeg vil gerne sige mange tak for alt det du og jeg har gjort for at har det så godt som jeg har.
Før jeg begyndte hos dig havde jeg en meget stor sukkertrang og spiste heller ikke særlig sundt. Det er jeg begyndt med nu og jeg har fået forskellige værktøjer Jeg kan bruge hvis jeg føler det er surt og træls og jeg får det super godt igen.
Jeg kan kun anbefale dig Susanne Hjøllund Kjeldsen. “
 – Jette Binzer


Udbyttet er hver en krone værd

“Er i gang med vægttabsforløb. Igen igen en super afslappende oplevelse. Har for første gang i år, ingen lyst til snoldre usundt efter kl 20.00. Så der er en effekt (eeeelsker snacks og chokolade) og så er jeg bare hele vejen igennem glad. Det har været den største personlige gevinst ved hypnoterapi, en gennemgribende glæde i hverdagen og større mental overskud.
Kan stadigvæk anbefales. Udbyttet er hver en krone værd.

– Heidi Espersen


Minus 4,1 kg – Min sukkertrang er væk – Fuldstændig! Det er en kæmpe lettelse

”Hej Susanne Du får lige en tilbagemelding på hypnosen med sukkertrang. I dag er det en uge siden og vægten viser – 4,1 kg. Er ovenud tilfreds, det er jo ”kun” 10 kg, jeg gerne vil tabe. Så har jeg endda spist lidt take away i weekenden. Min sukkertrang er væk – fuldstændig! Det er en kæmpe lettelse, ikke længere at spekulere 24/7 på hvornår jeg ville få mit næste ”fix” (kage, slik) Nu vil jeg nyde sommeren. Skulle jeg senere på året få brug for at få ”nulstillet” hjernen, har jeg dit nummer. TUSIND tak for hjælpen Susanne Knus”


- 6 kg. på kun 4 uger.

“Jeg har været i behandling for mit store problem med overspisning af slik og kager. Det er en måned siden og jeg har fået et rigtigt fornuftigt forhold til disse ting nu, jeg tror mit forbrug nu er på omkring 20% af mit tidligere forbrug. Jeg har tabt mig 6 kilo og er blevet mere glad og føler mere overskud, da jeg ikke længere er på konstant jagt efter sukker. Det var en meget behagelig oplevelse, at være i hypnose og man føler sig tryg og i gode hænder hele vejen. Kan kun give Kibæk Hypnose den varmeste anbefaling.”

– Karen-Marie Gjaldbæk


Fri af sukkertrang

“Hejsa

Tak for i onsdags. Det var en rigtig god oplevelse – og bedst af alt, jeg har ikke spist slik eller drukket sodavand siden og heller ikke haft lyst til det.

Derfor tænker jeg ikke, at der er grund til at få 2. behandling.

Jeg ringer, hvis jeg skulle få brug for at komme i kontrolrummet igen.

Rigtig god dag – og endnu en gang TAK”


Nej tak til is og kager

Hej Susanne

Tak for i mandags:

Jeg synes allerede det virker- kan sige nej tak til is og kager; selv om andre spiser det?

Jeg tror ikke det er nødvendigt jeg kommer til næste aftale, så den aftale vil jeg gerne afbestille.

God sommer

 

Update under vægttabs forløb:

Hej Susanne,

Tak for sidst. Status so far er -3,2kg. Så det går den rigtige vej + jeg stort set ikke spiser usunde ting længere. Og når jeg gør, så er jeg bevidst om tilvalget… Og ydermere, kan jeg sket ikke spise så meget som før!”


– 6 kg. på 4 uger

“Jeg var hos Susanne for 4 uger siden pga overspisning og sukkertrang. Mad og søde sager fyldte utroligt meget i min hverdag og jeg søgte derfor, med stor skepsis, hjælp hos Susanne.
Nu 4 uger efter er jeg ca 6 kg lettere og tanker om mad og lækkerier er næsten væk. Jeg spiser meget mindre (også ved buffet) og kan nu nøjes med et enkelt stykke chokolade engang i mellem, hvor jeg tidligere spiste en hel pakke.
Min største anbefaling til Kibæk Hypnoterapi ”
 – Pernille Madsen

(Update efter 8 uger, har denne klient nu tabt hele 11 kg.)


Styrket Selvtillid og selvværd

Jeg er total i chok over hvordan hypnoterapien har hjulpet mig

“Kender du det, du føler ikke dig god nok, du føler ikke det du gør det er godt nok? Så se med her..

Lige et bette opdatering fra mig, jeg opsøgte Susanne, da jeg igennem flere år har kæmpet gevaldigt med lavt selvværd, følesen af ikke at være god nok, har betydet udfordringer på blandet andet en arbejdsplads, da jeg havde en træls episode. Jeg må indrømme jeg er total i chok over hvordan hypnoterapien har hjulpet mig, og på min angst for at arbejde, men også på mit lave selvværd, nu kan jeg rent faktisk sige jeg er god nok præcis som jeg er. Jeg startede i mit jobafklaringsforløb den 1/11.18 og der var ingen tegn på angst for det overhovedet, og jeg havde en af mine bedste dage på arbejdsmarkedet længe og for første gang i lang tid vidste jeg at det kunne jeg faktisk blive god til, og havde virkelig troen på mig selv, og virkede selvsikker, hvilket jeg ikke har følt i jeg ved snart ikke hvor længe, og mine forældre har ikke set en så selvsikker datter i længe, store roser til dig Susanne.

Så hvis du oplever at du mangler troen på dig selv, eller de mindste problemer med dit selvværd, så er et besøg hos hypnoterapi i Kibæk både en køretur og besøg værd, de varmeste anbefalinger herfra”

– Louise Andersen

 

Andre klienter udtaler:

Camilla fortæller, efter en session i klinikken og senere update:

 – Den mest fantastiske oplevelse længe. At gå der fra med det største smil på læben og følelsen om at man er god nok var så fedt.”

” – Susanne hjalp virkelig meget når man tænker på hvordan jeg så mig selv og troen på jeg var god nok.”

– Camilla Rose Kjær Nørbjerg

Læs begge Camillas udtalelser her

Hanne fortæller om sin oplevelse;

En kraftig ændring i hvordan jeg ser mig selv. Jeg er ikke i tvivl om at jeg er god nok.

Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv da jeg føler mig glad, tilpas og faktisk lykkelig.

Læs hele Hannes udtalelse her.

 

Større overskud

Få overskuddet tilbage med hypnoterapi

” – Jeg har fået så meget ro på og overskud til mine børn.  Jeg har aldrig haft det bedre”

– Anja Ulbæk Lauridsen

 

“Den største personlige gevinst ved hypnoterapi, en gennemgribende glæde i hverdagen og større mental overskud.”

– Heidi Espersen

 

” -Er blevet mere glad og føler mere overskud”

– Karen-Marie Gjaldbæk

Fri af angst

 Udtalelse fra Susannes arbejde i Vejle:

“Hermed min varmeste anbefaling til hypnoterapeut Susanne, som har hjulpet mig med forskellige problematikker.

For mit eget vedkommende var angst blevet en fast bestanddel af min hverdag, der krøb mere og mere ind på mig og gjorde rigtig mange almindelige handlinger svære for mig. Der kom langsomt, men sikkert, flere og flere ting ind, som angsten kunne koble sig på.
Gennem årene har jeg prøvet både forskellige psykologer og hypnotisører, men uden den store forskel til følge. Og efterhånden troede jeg ærligt talt ikke, at jeg nogensinde kunne komme til at leve uden angst.

Allerede efter første session med Susanne lettede angsten! Den angst som jeg har slæbt rundt på i årtier vel at mærke.
Jeg lagde mærke til det, da jeg kørte hjemad. Jeg var slet ikke anspændt, som jeg ellers tidligere var, hvis jeg skulle køre over længere afstande.
Det begyndte at falde på plads inde i mig, og efter anden session et par dage efter kan jeg sige, at angsten nu stort set er ikke-eksisterende. Og den tog lige tandlægeskrækken med sig som en ekstra bonus, uden at vi havde behandlet specifikt på denne skræk.

Jeg mødtes med min veninde et par dage efter anden session, og hun kunne med det samme se og mærke på mig, at jeg var meget forandret, før jeg overhovedet fortalte hende om sessionerne.

Det er fantastisk at mærke, når angsten slipper sit tag – og man selv slipper angsten – og glæde og håb i stedet begynder at bruse i årerne!

Susanne og jeg arbejder videre – min udvikling fortsætter. Og fordi angst ikke længere tilslører mit liv, kan jeg nu gå i dybden med andre områder af mit liv, som har brug for fokus.” – Lene Jørgensen

Fri af emetofobi (angst for opkast)

Det er så befriendende. TUSIND TAK!

”Kære Susanne.

Jeg lovede dig at jeg ville sende en lille udtalelse. Det er gået kanon godt efter vores forløb. Jeg er blevet helt fri og kan tage ud at handle igen og hente mine børn i institution. Jeg kan være social med andre uden konstant at være bange for den mindste berøring, nys eller optagt til ondt i maven i frygt for at blive smittet og skulle kaste op.
Det er så befriendende. TUSIND TAK!
De varmeste anbefalinger herfra.

Kærlig hilsen Ann Johansen”

Fri af generaliseret angst

Føler mig som et helt nyt menneske

”Jeg har været i et forløb hos Susanne til behandling af generel angst. Det opstod på alle tidspunkter i løbet af dagen, på arbejde, ude at handle og der hjemme. Jeg rystede, fik svedeture, kæmpe tordenvejr inden i, kvalme og havde det generelt bare af h til. Efter jeg har været hos Susanne, har jeg kun en smule svedige hænder til tider. Det er alt. Føler mig som et helt nyt menneske.
Jeg kan virkelig anbefale alle med angst at hive fat i Susanne.

Mvh. Kasper Nielsen”

Fri af eksamensangst

Tog mig selv i at tænke: Det skal sku’ nok gå. Det klare jeg.
DET VAR SÅ FEDT!”

Kender i det, at være bange for noget? ikke bare nervøs – nej sådan rigtig angst for noget?
Det gør jeg!
Hele mit liv, har jeg været bange for eksamener og prøver. Ikke så meget om jeg kunne stoffet, jeg skulle op i, mere det at blive bedømt om jeg er god nok.
Jeg blev fysisk syg, lige så snart jeg kendte datoen for eksamen.
Jeg ville på dagen, blive rigtig dårlig med svedeture og rysten på hånden, at jeg ikke kunne holde en blyant.
Da jeg, for 2 mdr. siden, besluttede at tage kørekort til mc, besluttede jeg også at blive angsten kvit!
Jeg besøgte Susanne Højlund, i håb om at få lidt hjælp igennem hypnose.
Jeg vidste godt, at hypnose mig med mange ting.
Jeg har før besøgt en anden , af flere gange med en, daværende presserende udfordring. Jeg havde bare ikke lang tid denne gang til at lægge flere behandlinger ind inden prøverne, så jeg var lidt skeptisk på, om den ene gang jeg kunne klemme ind, ville være nok.
Vi gennemgik en del ting. Jeg var på mange måder, en hel del lettere efter vores session. Så tusind tak for hjælpen Susanne.
Åh ja forresten, det skal lige siges, at jeg nu kan kalde mig motorcykel køre. Jeg bestod teori prøven, med lidt nervøsitet i kroppen, men ikke mere end jeg tror andre ville have, sådan en dag.
Køreprøven bestod jeg i dag, uden de større problemer og tog mig selv i at tænke: Det skal sku’ nok gå. Det klare jeg uden større problemer.
For første gang nogensinde, har jeg har jeg til en eksamen/prøve, prøvet at føle det.
DET VAR SÅ FEDT!”
 – Tone Colstrup Klank


Afslappet og rolig til alle eksamenerne

“Hej

Min datter har gennemgået et forløb for eksamensangst hos dig tidligere på året.

Hun er netop i går blevet student. Hun havde tre mundtlige eksamener. Det var særligt til de mundtlige eksamener, hun gik i baglås og fik alvorlige problemer.

Vi vil gerne sige tusind tak for forløbet, for din behandling, har medført, at hun til alle eksamenerne har været afslappet og rolig og hun har fået nogle flotte karakterer oveni. Så det har været en stor succes.”

 

Før/efter

“Hej, Jeg lider af eksamensangst og føler nærmest at jeg får et angstanfald hver gang jeg har en mundtlig eksamen! Har du mulighed for at hjælpe med det?”

Hej Susanne

Jeg er lige kommet hjem fra min eksamen, og tænkte at jeg lige ville give dig en opdatering. Jeg sov hele natten og det eneste jeg mærkede var et par let svedige hænder! Inden jeg skulle ind havde jeg også lidt hjertebanken, men slet ikke i samme grad som jeg tidligere har haft, så man kan vidst roligt sige at behandlingen har hjulpet.

Fri af præstationsangst

Havde brug for ro og overblik – og det fik jeg

Susanne får mine allerbedste anbefalinger. Ud over at hun er professionel, empatisk og meget i mødekommende, så er hun også en fantastisk dygtig hypnoterapeut. Jeg havde brug for ro og overblik i forhold til at jeg skulle afholde et stort scene arrangement for første gang, og det fik jeg. Faktisk fik jeg meget mere med end bare det. 5 stjerne for oplevelsen og resultatet. ”

– Stephanie Bergquist

Fri af flyskræk

Glæder mig nu bare til næste gang

Hej Susanne.
Tusind tak for hjælpen. Jeg er netop hjemvendt fra min ferie i USA og for første gang i mange år var jeg helt rolig under rejsen i stedet for angst. Jeg faldt oven i købet i søvn, hvilket aldrig var sket tidligere, hvor det at flyve kun var forbundet med angst, hjertebanken, svedeture, svimmelhed og kvalme. Havde en skøn tur og glæder mig nu bare til næste gang jeg får fornøjelsen.
Kh. A.K.”

Fri af nålefobi

Vil du gerne kunne gå til læge med ro indeni? Afslappet og rolig kunne få taget en blodprøve – og endda være fuldstændig ligeglad med hvornår næste gang skulle komme?

“I går fik jeg taget en blodprøve af en fremmed læge. Normalt vil det være nok til at jeg fik et angstanfald, fordi jeg er manisk bange for nåle.
Men takket være et superforløb hos dig, så kunne jeg sidde helt roligt i stolen, kigge med mens prøven blev taget. Ikke engang et ekstra hjerteslag eller sved på panden. Tusind tak”

– Heidi Espersen

Fri af slangefobi

Hun har virkelig hjulpet mig igennem en voldsom slangefobi

“Efter en dårlig oplevelse som lille fik jeg udviklet en slange forbi som har påvirket mig igennem mange år.

Jeg troede ikke på at Susanne kunne hjælpe mig med min voldsom slange forbi. men efter 2 behandlinger kan jeg nu se slanger både billeder film og legetøjs slanger uden at gå i panik og frygte dem ? hun har virkelig hjulpet mig igennem en voldsom slange forbi. Jeg vil helt klar anbefale Susanne fra hypnoterapi i Kibæk hun er skide dygtig og tager sig virkelig bare god tid til en <3

Tusind tak for hjælpen kære Susanne <3 <3 ” – Tanja Rethleeff Nielsen

Forløsning af traumer

Der er ingen ord i verden der kan beskrive min taknemmelighed for jeg føler at jeg langt om længe får lov til at leve og kan trække vejret frit. Det kan jeg takke Susanne og Hypnoterapi Kibæk for, for det forløb er det forløb der har reddet mit liv på så store og omfattende punkter.

Jeg blev i starten af mine 30´ere bekendt med at jeg havde oplevet et fysisk overgreb i cirka 3 / 4 års alderen og da det kom frem, var jeg ikke klar over hvad det indebar og var i starten ret chokeret.

Konsekvenser af sexuelt overgreb som 3/4 årig.

Da jeg var kommet mig over chokket, tog jeg til en oplysningsaften for senfølgerne af seksuelt misbrug som barn og her gik det op for mig i hvor høj grad det overgreb havde påvirket mit liv, min livsførelse og min livskvalitet. Der var mange ting som var forbundet med netop den hændelse. For det første havde jeg lige så længe jeg kunne huske haft maveproblemer, som viste sig ved irriteret tyktarm.

Samtidig havde jeg et forvirrende og atypisk forhold til sex, da jeg gennem mit liv måtte sande at mit syn på sex og min egen rolle i forhold til sex var meget anderledes end andres. Mit forhold til mine egne grænser var også nærmest ikke til stede for jeg kendte dem ikke og samtidig var det nærmest umuligt for mig at give udtryk for mine behov, fysisk såvel som psykisk. Derudover havde overgrebet medvirket til en spiseforstyrrelse, hvor jeg ved pressede situationer begyndte at overspise voldsomt og mit forhold til mad var ganske forstyrret, for jeg ønskede i virkeligheden at spise til jeg kastede op, for så var jeg tilfreds.

Mit selvbillede havde i den grad lidt skade, for når alt kom til alt havde jeg en grundfølelse af at jeg var uværdig og vederstyggelig og uanset hvad folk måtte sige til mig af gode ting, var det umuligt for mig at tage det ind, for inderst inde havde jeg den opfattelse at hvis de vidste hvor forkert jeg var og opdagede hvor hæslig jeg var, så ville de gå for så havde de opdaget min allerdybeste hemmelighed. Det gjorde at jeg ofte skubbede folk fra mig, for der var nødt til at være en vis afstand, fordi de ellers ville opdage sandheden om mig. Når jeg endelig fortalte om den her hæslige sandhed, så kunne jeg ikke sætte ord på hvad det var, men det viste sig så at være det.

Det havde samtidig givet en følelse af ensomhed, selvom jeg aldrig var alene. Samtidig havde jeg i mine yngre dage en tendens til at ville sloges. Dog aldrig med kvinder, men det var fordi at mit syn på mænd var helt forpurret.

Der var flere PTSD lignende symptomer såsom voldsomme mareridt og nightterrors der dukkede op når jeg var stresset. Det var med den bagage at jeg lagde mig i stolen ved Hypnoterapi Kibæk med tanke om at jeg kunne få stressdelen af det væk og så ville det for mig være mere end jeg nærmest turde drømme om.

Forandring efter traumeforløsningen

Fundet ro – og smerterne var væk

Under det korte forløb, skete der en helt utrolig forandring og da jeg vågnede kunne jeg med det samme mærke at det var noget helt dybt inde i mig som var så væsentligt forandret at intet ville blive det samme igen og jeg havde for det første fundet ro med det der var sket, men da jeg skulle på toilet, var smerterne væk.

Endelig fri og tilpas med ro indeni

Da jeg kom hjem sov jeg næsten uafbrudt i tre døgn, fordi at jeg endelig havde givet slip på noget der havde krævet en umenneskelig ressource af mig så længe. For første gang i 30 følte jeg mig endelig fri og tilpas og for første gang i 30 år havde jeg ro indeni og det kunne jeg ikke huske at jeg havde prøvet. Da jeg vågnede og begyndte at socialisere med mine nærmeste var jeg også en anden. Jeg havde intet at skjule og de måtte gerne komme tæt på mig og den oplevelse var noget af det mest fantastiske man kan forestille efter så mange år i en følt isolation.

Følelse af indre tryghed og fri af spiseforstyrrelse

Samtidig bemærkede jeg at jeg havde halveret mit madforbrug til under det halve og behovet for overspisning var væk. Jeg har ikke siden haft nightterrors og jeg har det faktisk godt med mig selv og kan lide mig selv. Og så er det en forunderlig og vidunderlig følelse for første gang at føle sig tryg, for den tryghed blev taget fra mig dengang, men Susanne gav mig den tilbage.

Forløbet har reddet mit liv på så store og omfattende punkter

Jeg ved ikke hvor jeg skal starte med at beskrive hvor stor en indvirkning mit forløb hos Susanne har haft for mit liv og for min livskvalitet, for det eksisterer ganske enkelt ingen ord for. Der er ingen ord i verden der kan beskrive min taknemmelighed for jeg føler at jeg langt om længe får lov til at leve og kan trække vejret frit. Det kan jeg takke Susanne og Hypnoterapi Kibæk for, for det forløb er det forløb der har reddet mit liv på så store og omfattende punkter.

Derfor kan jeg kun sige til alle dem som slås med bare noget i nær det jeg stod med. Tag afsted! Gør det her for dig selv! Du har kun et liv og du har muligheden for at leve det frit og opfylde de drømme du har. Føler du dig i stykker har du muligheden her for at kunne føle dig hel, uden at skulle sidde en halv levealder ved en psykolog og kæmpe med alle dine forsvarsmekanismer og føle det om en mindre eksorsicme, for det kan det virkelig føles som. Det gør det ikke her og det tager ikke flere måneder eller år.

Anbefales – hvis du gerne vil have det liv du knapt tør drømme om

Det er så hurtigt og så effektivt og smertefrit at det lyder for godt til at være sandt, men tag det fra en der har prøvet det. Det er ikke for godt til at være sandt. Det ER sandt og det kan kun anbefales at gøre det her for dig selv, hvis du gerne vil have det liv som du knapt tør drømme om. Jeg turde ikke drømme om at jeg kunne få det sådan her og at den her tilpashed var en mulighed, men det er det og det er vitterligt de absolut bedste timer jeg har brugt og kommer til at bruge på mig selv i min levetid. Så tak for de bedste mentale wellness timer nogensinde og tak Susanne, fordi at du hjalp mig fri.


Ud af et liv i intethed/mørke og ind i lyset og varmen

“Jeg har været ved Susanne til traumeforløsning for ca. 1 måned siden. Da jeg skulle finde det traume som jeg gerne ville have kigget på, tænkte jeg ”gå så langt tilbage som du husker/mener det første traume er”, det gjorde jeg så og fortalte Susanne om det og hvordan det påvirkede mig. Kort fortalt er det opstået ved at blive flyttet et par gange i den tidlige barndom indenfor familien og hvor jeg har været væk fra min far, mor og lillesøster pga. sygdom ved min lillesøster og mori mere end 1 år hvorefter jeg skulle tilbage til dem. Dette gjorde at jeg egentlig aldrig følte mig helt rigtig, ikke god nok og faktisk ikke helt hørt til.

Efter traumebehandlingen ved Susanne er der sket en kraftig ændring i hvordan jeg ser mig selv. Jeg er ikke i tvivl om at jeg er god nok, jeg reagerer ikke kraftigt når jeg bliver stillet overfor samtaler omkring min opvækst osv. Før blev jeg meget ked af det når der blev stillet spørgsmål omkring vores opdragelse, vores forældres tilgang til os børn og så videre, dette kom til udtryk ved at jeg enten lukkede helt ned eller blev arrig og var umulig at tale med. Det gør jeg ikke mere og jeg har nemmere ved at udtrykke mine behov i stedet for at tage hensyn til alle andre. Dette er blot nogle af de små ting jeg har opfanget på nuværende tidspunkt og jeg ved at det fortsætter i lang tid med ændringer i mit liv.

Dette er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv da jeg føler mig glad, tilpas og faktisk lykkelig.

Jeg vil varmt anbefale alle der har et traume indeni til at få det forløst, du skal ikke vente som mig i et halvt århundrede ? ?

Tusinde tak Susanne, det føles som om du har reddet mig ud af et liv i intethed/mørke og ind i lyset og varmen.”

-Hanne Christensen


Det er jo vidunderligt at der er en løsning her.

“Hej Susanne og mange tusinde tak for hjælpen!! ?Jeg skal ærligt indrømme at jeg var noget skeptisk i starten, men det er jeg så absolut ikke længere – tværtimod synes jeg at alle burde prøve det, for alle har noget som de slås med. For mig var det en hård fødsel, men det kan jo være hvad som helst der driller og så er det jo vidunderligt at der er en løsning her ? jeg er i hvert fald SUPER glad for resultatet og vil anbefale det til alle som måtte gå og slås med noget! ?” – Mia Christensen


Jeg var mildest talt chokeret over at noget der var så dybt og havde så mange elementer i det, kunne repareres på en enkelt session

”Efter en meget traumatisk fødsel med akut kejsersnit, som endte i en mild fødselsdepression, begyndte jeg at få smerter hver gang en samtale havde noget med fødsler at gøre. Det føltes hver gang som om at mit kejsersnit var helt friskt og det gav stærke smerter i mit underliv og min krop reagerede med stresslignende symptomer som åndenød og rystelser. Med hjælp fra en dygtig psykolog kom jeg et lille stykke af vejen i forhold til depressionsdelen, men resten kunne ikke fikses, hvilket havde en træls effekt på min livskvalitet, da der ofte tales om fødslen som nybagt mor. En dag hørte jeg fra en veninde at der eksisterede hypnoterapi som kunne hjælpe med den slags og sandt at sige var jeg dybt skeptisk, for jeg synes for det første at det lød for godt til at være sandt og for det andet troede jeg ikke at jeg kunne hypnotiseres. Jeg kom ud til Susanne og hun fik mig for det første i hypnose uden problemer. Samtidig hjalp hun til at de symptomer som var forbundet med traumet blev løst og jeg havde det fantastisk da jeg gik ud af døren, dog stadig med en vis portion skepsis, så jeg besluttede mig for at give det en ildprøve ved at tage hjem og se et kejsersnit, og så se hvad der skete. Der var ingen reaktion overhovedet og jeg var helt tilpas og var helt upåvirket af det og det har hængt ved siden for der har ikke været det mindste. Jeg var mildest talt chokeret over at noget der var så dybt og havde så mange elementer i det, kunne repareres på en enkelt session, men hvor magisk det end lyder, så var det præcis det der skete. Susanne var ganske fantastisk og imødekommende og empatisk, men samtidig vanvittigt professionel og dygtig til at gribe mig undervejs sådan at jeg var fuldstændig tryg hele vejen. Jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger for havde det ikke været for Susanne og hendes arbejde med mig, havde min oplevelse som nybagt mor været en ganske anden og jeg ville ikke kunne have nydt den store gave, som det er at blive mor, på samme måde. Så jeg kan kun sige til andre at hvis der er noget, som driller eller holder dig tilbage fra at nyde dit liv, så tag fat i Hypnoterapi Kibæk, for det er virkelig værd at gøre det for dig selv.”

Fri af OCD

Udtalelse fra Susannes arbejde i Vejle:

Fik hjælp til at give slip - Tilgivelse

“Susanne er meget omsorgsfuld og professionel. Jeg har gemmen hele mit liv oplevet svigt fra min far. Ved at komme hos hypnoterapi kibæk har jeg fået en form for fred i kroppen og har lært at passe på mig selv. Jeg har stadig kontakt til min far, og jeg er faktisk meget mere afslappet når vi er sammen. Jeg føler ikke jeg skal overbevise ham om at jeg er god nok mere. Så jeg kan kun give Susanne mine varmeste anbefalinger <3”

 

“Jeg var en meget overbeskyttende mor, efter jeg fik min datter havde jeg meget svært ved at give slip og jeg kunne ikke slappe af hvis hun blev passet. Efter behandling hos Susanne kun jeg mærke at jeg kunne give slip og stole på at andre kunne passe min datter lige så godt som jeg kunne. Jeg slap mit behov for kontrol for at give mig selv tid til at være mig og ikke kun mor.
Jeg er vild med denne metode og anbefaler det til mange af dem jeg kender. Tak for hjælpen Susanne <3 ”

– Vicki Stampe Christensen


Fri af misbrug

Uanset hvilken form for misbrug det måtte være, er der hjælp af hente.

Læs nedenfor en udtalelse fra en tidligere klient, som efter et forløb i klinikken har sluppet et 26 årig langt misbrug.

“Hej Sus.
Det går fantastisk. Jeg har fået en rigtig god energi og stort overskud. Jeg tror ik min lejlighed har været så ren før. Selv her hvor tingene er noget lort og jeg før bare ville skide det hele et stykke, tager jeg kampen op. Jeg ved jeg kan og jeg er pisse stolt af mig selv.
Det var aldrig lykkes uden dig! Du er min skytsengel og jeg siger til alle jeg kender, at de skal kontakte dig, når lortet vælter eller de vil mere med deres liv.
Det er for vildt det du kan!
Vi snakkes og godt nytår. – Lars”

Parterapi

Herunder ses en udtalelse fra en nu meget glad kvinde, som sammen med sin mand har været i et parterapiforløb.

“Jeg kan kun sige, at hvis det ikke er for Susannes flotte stykke arbejde, så er jeg ikke sikker på om min mand stadig og jeg havde været sammen den dag i dag.
Da vi kom til Hypnoterapi Kibæk skændes vi stor set hver dag, og på grænsen til at gå fra hinanden.
Min mand var noget skeptisk men han ville give det et forsøg. Efter et par behandlinger kunne jeg tydelig mærke en forandring, vi var gået fra at skændes hver dag til det nu var 2 gange i ugen og nu kun en gang i mellem. Og selvom det har været bump på vejen så er vi stadig sammen, vi har lært at kunne se hinanden igen og være sammen på en ny måde<3 <3  Susanne har en meget professionelt tilgang i sit arbejde, hun er varm og kærlig og giver en følelse af trykhed, en trykhed der gør netop hendes behandling til den bedste ”

Fik sexlysten tilbage

Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Ikke nok med at jeg fik sexlysten tilbage, jeg har det fantastisk. 

“Jeg havde i en del år kæmpet med manglende sexlyst. 

Jeg troede faktisk, at det nok var pga alderen eller lign.

Det blev dog i stigende grad et problem herhjemme, da både min mand og jeg savnede at være tætte. For mig ikke på den måde. For ham var der kun den måde.

Det påvirkede humøret og blev et tilbagevendende samtaleemne og konflikt område.

En dag talte jeg med en nær ven, som fortalte mig og Susanne. Den her skønne kvinde, som havde hjulpet hende af med en svær angst for at ridde (heste, vel at mærke ??)

Jeg tog mig mod til og ringede til hende. Jeg blev mødt af den mest omfagnende kvinde. Hun var fantastisk at tale med. Jeg fik helt ro på indeni. Efter en god snak bookede jeg et forløb ved Susanne. 

Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Ikke nok med at jeg fik sexlysten tilbage, jeg har det fantastisk. 

Jeg føler mig stærk. Jeg tror på mig selv. Jeg har det godt med mig selv. Jeg er blevet glad helt ind til knoglerne. 

Af hjertet et stort tak kære Susanne. Bare der var flere som dig.”

Fri af jalousi

Fri af jalousi

“Kære Susanne.
Da jeg kom til dig var min jalousi blusset sådan op og fyldte så meget at ingenting fungerede.
Jeg kunne ikke fungere på arbejde, skubbede min mand væk og sagde grimme ting til ham, havde rigtig godt i maven og kunne ikke trække vejret ordentligt.
Nu efter vores session er jeg blevet fri igen. Jeg har det godt inden i. Min mand kan ligge ude med arbejdet igen, uden at jeg ligger søvnløs og vi skændtes hele tiden.
Tusind tak Susanne <3
Kærlig hilsen Annbeth Hansen”

Neglebidning

“Hej Susanne

Du hjalp med med mit problem med neglebidning.
Det går fantastisk. Jeg har fine negle som jeg med stolthed viser frem.

Hilsen Søren Jensen”

Følelsen af hypnosen

“Tusind tak for en utrolig dejlig og afslappende oplevelse. Jeg har aldrig før følt mig SÅ afslappet og tilstede i min krop. Det var fantastisk. Og enormt professionelt guidet, hele vejen igennem hypnosen. Tusind tak. Glæder mig til næste gang”

– Heidi Espersen

 

Det var en meget behagelig oplevelse, at være i hypnose og man føler sig tryg og i gode hænder hele vejen.

– Karen-Marie Gjaldbæk

Udtalelser fra uddannelser og kurser:

Udtalelser fra traume forløsnings uddannelse

Hvis emnet du søger ikke er her – kontakt gerne klinikken for at høre nærmere om vores erfaringer med lige præcis den udfordring du står med samt ønske om forandring.

Send os en besked og hør nørmere. 

Tak for din besked. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer alle hverdage. De bedste hilsner fra Hypnoterapi Kibæk