Hvordan arbejder vi?

Ved Hypnoterapi Kibæk arbejder vi i dybden med hypnosen på en yderst effektiv måde med både hypnoterapeutiske og psykoterapeutiske metoder, NLP og HNLP modeller m.m.

Grundet meget grundige uddannelser og specialiseringer samt en passioneret og engageret indsats, mener vi at kunne tilbyde de bedste rammer for et individuel tilrettelagt forløb. – Et forløb med muligheden for en effektiv og for mange – livsforandrende behandling.

Mange henvender sig til os efter at de har prøvet alt andet. Klienter oplyser at de har gået til psykolog, psykiater, psykoterapeuter m.f. men føler stadig ikke at de er blevet rigtig hjulpet.

Vi kan ikke love mirakler, men i langt de fleste tilfælde er det muligt at få elimineret en problematik gennem alt fra 1-4 sessioner. Vi laver altid en individuel vurdering, ud fra netop din situation, når du henvender dig.

Hvad er en hypnose-tilstand?

Kender du det hvor du sidder helt fordybet i dit arbejde og pludselig opdager du at tiden er fløjet afsted uden at du har bemærket det? Det er den tilstand som en hypnose er, en fokuseret tilstand hvor du kan lukke andre indtryk ude.  

Måske har du prøvet at opdage et blåt mærke uden at kunne huske, at du har slået dig. En fokuseret tilstand, en hypnosetilstand, har gjort, at du ikke har mærket smerten.

Hypnosetilstanden er derfor en ganske naturlig, som mange af os oplever mange gange om dagen uden at opdage det. Den er helt ufarlig og sikker, men samtidig en virkelig god tilstand at lave terapi under, hvor vi i netop i denne tilstand kan skabe forandringer effektivt. 

Hvad bruger vi hypnose-tilstanden til?

Hypnose betegnes som en koncentreret,  og hyperfokuseret tilstand. Gennem hypnoterapi har du mulighed for at komme ind og arbejde med dit underbevidste sind. Vores underbevidste sind kan sammenlignes med en harddisk i en computer, hvor alt lagres. Oplevelser og følelser, som vi har haft gennem livet, både de positive og de negative bliver lagret i underbevidstheden.

De ting, vi ønsker at skabe forandringer med, gemmer sig også her. Og der kan man igennem en hypnosetilstand gå ind og arbejde effektivt med disse ting.

Hypnose og hypnoterapi er dermed et effektivt redskab til at skabe varige forandringer, hjælpe dig med at ændre gamle vaner og ud af bevidste og ubevidste handlingsmønstre, som har en negativ effekt på dit liv.

Gennem nogle få sessioner, får vi sammen arbejdet med dine udfordringer og giver dig styrken samt redskaberne til fremgang og ændring af negative påvirkninger. 

Ønsker du har høre nærmere, har spørgsmål eller lignende, så tag endelig kontakt til klinikken