Hvilken forandring drømmer du om?

Hos Hypnoterapi Kibæk tilbyder vi behandling på mange forskellige områder, da vores erfaringer og kompetencer rækker vidt og bredt.

Vi har gennem årene specialiseret inden for flere forskellige områder, for at kunne tilbyde dig den absolut bedste behandling og mulighed for forandring. – Det fortsætter vi med – da man efter vores overbevisning aldrig kan få for mange gode redskaber.

Vi tilbyder lige nu alle interesserede et gratis og uforpligtende personligt møde i klinikken. Her får vi sammen en snak om netop din situation, hypnose og hypnoterapi samt behandlingsmuligheder. Skulle du være interesseret i at gå videre med det, taler vi også her sammen om priser og forskellige muligheder/løsninger. 

Book tid

Hos Hypnoterapi Kibæk arbejder vi med stor succes blandt andet med:

Angst – (alle former for angst)

Sæt dig selv fri gennem hypnoterapi.

Vil du gerne kunne bevæge dig frit omkring, og gøre lige præcis det du føler for, med ro i tankerne og ro i kroppen?

Vi har i klinikken specialiseret os indenfor behandling af angst, som er et af de temaer vi arbejder absolut mest med – og med virkelig god succes.

Der findes 6 forskellige kategorier af angst men herunder mange grene.

 

Vi har i klinikken oplevet utallige klienter, som i mange år slet ikke anede at man kunne have angst for f.eks. opkast. (emetofobi) Disse klienter troede at det bare var dem, der havde det sådan.

Der kan desværre for mange være et tabu forbundet med det at have angst. Det gør også, at man kan ende med at gå med det i længe, inden at man får den hjælpe man har behov for.

Uanset hvilket form for angst du måtte have, er vi rustet til at hjælpe dig.


Ændring af vaner

Uanset hvilke vaner du ønsker at gøre op med, er det muligt at arbejde med. - Selv de vaner du foretager dig uden overhovedet at tænke over det.

- Her er neglebidning et godt eksempel. Mange der bider sine negle, gør det både gennem bevidste og ubevidste handlinger - da handlingen er blevet så normal for dem, at det ligger helt underliggende i det. Også dét har vi mulighed for at arbejde med.

Kontakt klinikken og hør nærmere. 

Allergi (Alle former for allergier)

Mange er plaget af allergi i løbet af deres liv, hvor både sæsonprægede allergier og konstante allergier er noget som har betydning for hvordan vi lever vores liv.

Det at leve med en allergi kan for mange betyde at det begrænser deres muligheder og på flere områder i deres liv holder dem tilbage. For nogle kan allergien betyde at de bliver hæmmet og bremset fra at leve det liv de ønsker. Derfor kan allergien have en stor indflydelse på deres hverdag, uanset om det er en enkelt allergi der er tale om, eller om det drejer sig om flere allergier.

Hvad er allergi?

Allergi er en hypersensitiv tilstand som opstår ved en unormal, eller fejlagtig reaktion fra immunsystemet. Dette sker fordi at immunsystemet går ind og klassificerer allergenet som et skadeligt element for kroppen og tror at det skal beskytte. På den måde får allergi kroppen til at reagere for at signalere at de er fare på færde.

Hvordan arbejder vi med allergi?

Hos Hypnoterapi arbejder vi med allergien ved at ændre de forståelser, som hjernen har skabt omkring det enkelte allergen. Derigennem kan vi ændre på hjernens og kroppens reaktion. Da der ved allergier er tale om en fejlinformation i forhold til, hvad immunsystemet tror er farligt, har vi mulighed for at korrigere reaktionen overfor allergenet. På den måde gør vi sådan, at immunforsvaret ikke længere vil tro at allergenet er skadeligt for kroppen.

Gennem 1-2 sessioner kan vi hos Hypnoterapi Kibæk aktivt gå ind og sammen med dig fjerne den allergiske reaktion. Det gør vi ved at bruge hypnoterapeutiske redskaber til at skabe en ny opfattelse hos immunforsvaret. Derigennem ændres kroppens reaktion, sådan at den fremadrettet vil reagere helt normalt på allergenet, uden at der kommer allergiske reaktioner.

Langt de fleste kendte allergier gør vi gerne op med på kun én enkelt session. 

Klik her for at kontakte os i klinikken allerede i dag for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig med at få et allergifrit liv uden begrænsninger.

Læs udtalelser fra tidligere klienter, der nu er fri for allergi her.

Børnehypnose

Hypnose med børn kan være utrolig effektivt og kan afhjælpe utrolig mange forskellige problematikker og udfordringer. 

Temaerne er mange, herunder:

Angst, uro, bekymrende tanker og fysiske påvirkninger?

Vi tilbyder i klinikken både enkelte sessioner og forløb til børn og unge mellem 3 - 18 år. 

Som noget helt unikt tilbyder vi ved Hypnoterapi Kibæk specialiserede børneforløb, hvor hele familien er inddraget i forløbet.

Når dit barn har det svært påvirker det hele familien. Det kan være utrolig svært som forældre at stå på sidelinjen og føle sig magtesløse i forhold til barnets udfordringer – og uanset hvor meget der arbejdes på  at hjælpe, støtte og være der for barnet oplever mange forældre at have en følelse af, at der er behov for mere og udfordringen/udfordringerne fortsætter.

Vi har derfor udviklet et helt særligt forløb, hvor i som forældre kommer i klinikken og modtager vejledning. Her vil i få viden om og helt konkrete redskaber til, hvordan i kan hjælpe jeres barn på bedst mulig måde ud fra hjernevidenskabelige rammer. – Både undervejs i forløbet men ikke mindst bagefter.

Det er altid individuelt hvad der fylder og udfordrer for det enkelte barn og den enkelte familie.

Vi tilbyder derfor altid en gratis og uforpligtende telefonisk snak eller personligt møde i klinikken. Her vil vi sammen få en snak om de udfordringer der ønskes hjælp til og i vil få en vurdering af, hvorvidt vi i klinikken vil kunne hjælpe og hvordan det ville kunne se ud i forhold til sessioner eller forløb.

Læs mere uddybende, om arbejdet med børn og hypnose og hypnoterapi under børnehypnose, eller børneforløb med hypnose her på siden. 

Pris pr. session:

Alder 3-14 år: 1.400 kr.

Alder 14-18: 1.675 kr. 

Pris for forløbet:

Forløbet indeholder 1 møde med forældrene af ca. 2,5 times varighed samt 4 sessioner med barnet, løbende telefonisk og skriftlig kontakt samt en specialiseret selvhypnosefil til 5.600 kr. – Får dit barn den fulde ønskede forandring inden 4 session, har vi mulighed for at sætte ind på andre områder. Det kunne f.eks. være i forhold til at styrke barnet selvtillid og selvværd yderligere. Ellers bruges den resterende tid på at booste og forstærke de positive forandringer endnu mere.

Vores baggrund:

Susanne har tidligere arbejdet som instruktør og underviser i bl.a. børnehypnose for to af landets største og mest anerkendte hypnoseskoler i landet.

Susanne har igennem en årrække specialiseret sig indenfor hypnose og hypnoterapi med børn og har herigennem en gennemgribende erfaring indenfor bl.a. forløsning af angst, selvværdsproblematikker, OCD, udadreagerende adfærd, koncentrationsproblematikker, udfordringer med at deltage i sociale sammenhænge, udfordringer med skolen, selvskade m.m.

Det er herigennem blevet tydeligt for hende, hvor stort behovet er for hjælp til det enkelte barn. – og ikke mindst hvor afgørende en rolle familien/forældrene har i forhold til barnets trivsel og mulighed for forandring.

Susanne har derfor sammensat et forløb, som indeholder de absolut bedste redskaber til at forløse svære følelser og styrke barnet i lige præcis den retning der ønskes. Det er dog vigtigt at understrege at der kun arbejdes med fokus på de forandringer barnet selv ønsker.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre nærmere, kan du ringe til klinikken på tlf. 81585580 eller booke tid til en gratis samtale gennem vores online booking : https://hypnoterapikibaek.onlinebooq.dk

Se udtalelser her.

Depression

Generelt arbejder vi ud fra en tilgang, der går ud på, at alle følelser er gode følelser.

Det skal forstås på den måde, at vores følelser er vores indre kompas, der forsøger at styre os i den rigtige retning i forhold til vores indre værdier og holdninger – hvad der er rigtigt for os. Hvis vi for længe har forsøgt at lægge låg på og undladt at forholde os til og reagere på det, vores følelser forsøger at fortælle os, resulterer det for mange i en depression.

Depression er ofte forbundet med en følelse af sorg, fortvivlelse, lavt selvværd og selvtillid, selvbebrejdelse, tankemylder, manglende koncentrationsevne og ensomhed. Den kommer bl.a. til udtryk i form af tilbagetrækning fra socialt samvær med andre, tab af appetit, trøstespisning samt søvnløshed.

I hypnoterapi finder vi frem til årsagen til depressionen, og vi undersøger, hvilke følelser, hændelser og overbevisninger m.m., der ligger til grund for depressionen. Oftest handler det om den måde, du er blevet opdraget på, eller at de mennesker, du omgiver dig med i dit liv, påvirker dig.

Når man er depressiv, oplever man ofte at se meget mere mørkt på tingene og tænke mere dystert, end når man er rask. Denne tendens kan vi godt have tillært os i barndom og opvækst, og du oplever måske derfor også at have tilbagevendende depressioner.

Måske har dine forældre under din opvækst været overbeskyttende overfor dig og ubevidst fortalt dig, at livet er farligt. Derved har du muligvis mistet tilliden til dig selv som værende mester af dit eget liv.

Det kan også være, at du har oplevet en opvækst præget af utryghed, manglende omsorg m.m., hvilket kan komme til udtryk ved, at du føler dig utryg, bange, mangler selvtillid, selvværd o.s.v.

Du kan også have oplevet at være blevet mobbet i skolen, hvorved du har fået følelser af ikke at være god nok.

Oplevelserne har gjort, at du har fået en negativt syn på dig selv og har fået et uhensigtsmæssigt tankemønster, der understøtter det.

Det kan også være at du simpelthen ikke ved hvor det trykker og de depressive følelser, fornemmelser og tanker kommer fra. – Men inde i dig er du ikke i tvivl – og det gør at vi gennem hypnosen kan finde ind til lige præcis dét og derudfra skabe positive forandringer.

Uanset hvad der måtte ligge til grund for at du har det lige præcis som du har, har vi mulighed for gennem hypnoterapien at ændre, så du kan få erstattet destruktiv depressiv tankegang med en udviklende, stærk og positiv tilgang til dit liv og din tilværelse.

Under hypnosen er det muligt at arbejde med følelser relateret til din depression – og dermed også årsagen til det.

Ofte vil 4-5 sessioner være nok til at du finder glæden i dit liv igen, i nogle tilfælde er det nødvendigt med flere. Allerede efter første session vil din terapeut kunne komme med et kvalificeret bud på, hvordan forløbet kommer til at se ud.

Det er vores ønske, at du betragter os som din trofaste støtte gennem hele forløbet. Du er derfor altid velkommen til at ringe eller skrive til os mellem behandlingerne, hvilket naturligvis er med i prisen.

.  

Eksamensangst

Fri af eksamensangst med hypnoterapi

Vil du gerne kunne gå til eksamen eller lave en præsentation med ro indeni? At kunne tale roligt og overbevisende? – Tro på dig selv og fremføre den viden, du har lært, men som indtil nu måske har haft en tendens til at forsvinde i lige netop når du har mest brug for den?

Angst tilstanden kommer for mange allerede når man får kendskab til det “truende der venter”. Og hele vejen til at det er overstået. Det kan være i varierende grad men fælles for alle er dog – at det er drøn irriterende til grænsen til eliminerende. For nogle på en måde så kroppen også tager over med forskellige symptomer, som bl.a.

  • Udfordringer med søvnen
  • Hjertebanken
  • Klamme hænder
  • Rødmen
  • Svedeture
  • Manglende koncentration
  • Følelse af at det hele går i stå/ i sort m.m.
  • Irritabilitet

Med en konstant tvivl og usikkerhed omkring om man kan gennemføre, bestå, klare sig godt nok eller overbevist om at det hele går galt.

Gennem få sessioner har vi mulighed for at gå ind og gøre op med de følelser, fornemmelser og overbevisninger der spænder ben for at du kan præstere afslappet, fattet, tydelig og rolig eller på den måde, som du måtte ønske. – Med en følelse af at du kan godt. 

 

Emetofobi (Angst for opkast)

Behandling af emetofobi (angst for opkast) med advanceret hypnose og hypnoterapi.

Vil du gerne kunne bevæge dig frit omkring med frihed og ro i tankerne? Være fuldstændig ligeglad med om nogen af dine kollegaer, venner eller familie har optræk til sygdom? Kunne handle, tage i institution og hente børn og rent faktisk kunne fokuserer på det du er i gang med?

Emetofobi – Angst for opkast, er en af de angst former vi møder virkelig mange med her i klinikken.
Vi har derfor rigtig god erfaring og succes med at afhjælpe lige præcis dette, så du kan blive fri igen.

Det kan komme til udtryk på mange forskellige måder, herunder bl.a.:
– Øget opmærksomhed på kroppen og kroppen signaler
– Ved det mindste utilpashed kan angsten snige sig frem
– Frygt for at tage offentlig transportmidler, da mange har sin gang her og måske har nogle af dem været syge?
– Frygt for at handle og stå i kasselinjen, for hvad nu hvis ham eller hende der hoster foran er syg?
– Få det dårligt, så snart nogle omkring fortæller om at de har det skidt eller en derhjemme har det skidt – også selvom der måske er tale om en forkølelse.
– Isolere sig, fordi at det at komme ud i blandt andre mennesker øger risikoen.
– Vasker eller spritter hænder mange gange.
– Har svært ved fysisk kontakt med andre mennesker af frygt for at de er syge eller selv har været i kontakt med nogle, der var syge.
– Bange for at bøvse, for hvad hvis der kommer noget med op?
– Frygt for at se tv, film eller serier – hvis der skulle komme en scene, hvor der er en der kaster op.
– Bliver hjemme fra fester eller festlige arrangementer, hvor der bliver serveret alkohol. (frygt for at nogle skulle drikke for meget – og så kaste op.)

Ovenstående er blot nogle få ud af virkelig mange tanker og scenarier, hvor angsten kan vise sig.

Hvor mange sessioner?

Vil du også gerne være fri for din angst? -Så gør som mange andre og kontakt klinikken allerede i dag og hør nærmere.
Ved behandling for voksne er et forløb på 2 sessioner og 3 for børn.
– Der kan selvfølgelig altid meldes afbud, hvis man får sin ønskede fulde forandring inden.

Udtalelser

Læs nærmere her, en udtalelse fra en af vores tidligere klienter, som har sluppet sin emetofobi.

 

Generaliseret angst

Fri af angst – Udtalelse fra Susannes arbejde i Vejle

“Hermed min varmeste anbefaling til hypnoterapeut Susanne, som har hjulpet mig med forskellige problematikker.

For mit eget vedkommende var angst blevet en fast bestanddel af min hverdag, der krøb mere og mere ind på mig og gjorde rigtig mange almindelige handlinger svære for mig. Der kom langsomt, men sikkert, flere og flere ting ind, som angsten kunne koble sig på.
Gennem årene har jeg prøvet både forskellige psykologer og hypnotisører, men uden den store forskel til følge. Og efterhånden troede jeg ærligt talt ikke, at jeg nogensinde kunne komme til at leve uden angst.

Allerede efter første session med Susanne lettede angsten! Den angst som jeg har slæbt rundt på i årtier vel at mærke.
Jeg lagde mærke til det, da jeg kørte hjemad. Jeg var slet ikke anspændt, som jeg ellers tidligere var, hvis jeg skulle køre over længere afstande.
Det begyndte at falde på plads inde i mig, og efter anden session et par dage efter kan jeg sige, at angsten nu stort set er ikke-eksisterende. Og den tog lige tandlægeskrækken med sig som en ekstra bonus, uden at vi havde behandlet specifikt på denne skræk.

Jeg mødtes med min veninde et par dage efter anden session, og hun kunne med det samme se og mærke på mig, at jeg var meget forandret, før jeg overhovedet fortalte hende om sessionerne.

Det er fantastisk at mærke, når angsten slipper sit tag – og man selv slipper angsten – og glæde og håb i stedet begynder at bruse i årerne!

Susanne og jeg arbejder videre – min udvikling fortsætter ? Og fordi angst ikke længere tilslører mit liv, kan jeg nu gå i dybden med andre områder af mit liv, som har brug for fokus.” – Lene Jørgensen

 

 

Fobi for slanger

Hun har virkelig hjulpet mig igennem en voldsom slangefobi

“Efter en dårlig oplevelse som lille fik jeg udviklet en slange forbi som har påvirket mig igennem mange år.

Jeg troede ikke på at Susanne kunne hjælpe mig med min voldsom slange forbi. men efter 2 behandlinger kan jeg nu se slanger både billeder film og legetøjs slanger uden at gå i panik og frygte dem ? hun har virkelig hjulpet mig igennem en voldsom slange forbi. Jeg vil helt klar anbefale Susanne fra hypnoterapi i Kibæk hun er skide dygtig og tager sig virkelig bare god tid til en

tusind tak for hjælpen kære Susanne <3 <3 <3 ” – Tanja Rethleeff Nielsen

For tidlig sædafgang

Fobier

Vi har ved Hypnoterapi Kibæk specialiseret os indenfor arbejdet med forløsning af alle former for fobier.

Du kan læse udtalelser fra flere af vores tidligere klienter ved at klikke på de forskellige links nedenfor.
(Vi arbejder med mange andre former for fobier også – nedenstående er blot de, vi har udtalelser vi må dele, på.)

Følger af sexuelt misbrug

Følger af mobning

Efter at have oplevet at blive mobbet, kan mange kæmpe med en manglende tro på sig selv og en indre kritiker, der altid har en mening.
– En der stiller spørgsmålstegn ved alt, men ikke mindst er virkelig hård og kan blive ved med at minde en om en fejl man har lavet for længe siden.
Det kan desværre sprede sig ud på stort set alle områder af livet. Skolen, jobbet, relationerne og vigtigst af alt – ens indre grundfølelse omkring sig selv.

Det er med hypnoterapi muligt at gøre op med fortiden, give slip og få troen på sig selv tilbage. – Som på samme måde vil komme til udtryk på stort set alle områder af livet.

Udtalelser

Læs udtalelser fra andre tidligere klienter, som har fået styrket selvtilliden og selvværdet gennem deres behandling med hypnoterapi, ved at klikke her.

Kontakt klinikken

Kontakt gerne klinikken, hvis du har spørgsmål, ønsker at høre nærmere eller er klar til at booke en tid til din ønskede forandring.

 

Følger af svær og/eller traumatisk opvækst

Flyskræk

Få ro indeni, når du skal flyve, med hypnoterapi

Vi har ved Hypnoterapi Kibæk specialiseret os indenfor bl.a. fobi forløsning og har virkelig god succes med at forløse fobier på kun ca. 2 sessioner.

En flyskræk kan komme til udtryk på mange forskellige måde, men gældende for mange er at de helt afholder sig fra at rejse, da ubehaget bare med tanken om at flyve er for stor. Tanken om at være spærret inde, ikke kan komme ud når man gerne vil, ikke være i kontrol, frygten for at falde ned er blot nogle at de ting der kan rumstere. Man kan få åndenød, hjertebanken, svedeture, ryste, få kvalme og ondt i maven. Det kan også give flere andre fysiske symptomer.

På ganske få sessioner, har du muligheden for at slippe din angst for at flyve helt og igen rejse hvorend du gerne vil hen, men ro inden i og fokus på det du skal opleve – eller omvendt glæden over at komme hjem igen.

Læs en udtalelse her, fra en rigtig glad klient, som nu er fri af sin flyskræk.

Højdeskræk

Slip din højdeskræk med hypnoterapi

Mange oplever på den ene eller anden måde at have udviklet en fobi og følelse af skræk for en ellers ganske harmløs ting eller situation. 

Det der gør sig gældende for alle fobier er, at det er en fejlfortolkning/fejlkobling i vores underbevidste sind. Den er medvirkende til at harmløse ting og situationer bliver opfattet som farlige og vores indre reagerer herefter.  

Hvis man lider af højdeskræk, kan man være bange for at være langt oppe. Men blot tanken om, at man står højt oppe eller forestillingen om, at man er ved at falde ned fra noget, kan være angstfremkaldende.

Gennem få sessioner er det muligt at gøre om med de uhensigtsmæssige følelser, fornemmelser og overbevisninger. Sådan at du kan opleve at gå på trapper, stiger, broer m.f. og være i ro og afslappet. Som gik du et hvilket som helst andet sted. Måske endda med en mere positiv følelse, nu hvor du efterfølgende mærker at du kan godt. 

Vægttab - Hypnotic Gastric Band

Som noget helt specielt tilbyder vi et Gastric Band vægttabs forløb. Til dig som kæmper med overvægt på 10-15 kg og opefter.

Susanne har specialiseret sig indenfor en hel særlig behandlingsform inden for vægttab.

Forløbet indeholder 3 sessioner, hvor vi arbejder med at gøre op med gamle tanke- og handlemønstre, så følelsen af trang til sukker og overspisning forsvinder. Du får i stedet et helt reelt valg i hvad og hvor meget du spiser. – Ikke mindst med følelsen af at være mæt lang tid før.

Ydermere har vi lavet 2 specialiserede selvhypnosefiler, som du får tilsendt efter forløbet. På den måde kan du hjemme, på egen hånd styrke og forstærke de positive forandringer vi sammen har skabt. 

Selvfølgelig vil du ikke gå fra klinikken og være overbevist om at du har fået foretaget en fysisk operation. Men følelsen af at du på ingen måder vil have behov for de samme mængder mad og helt naturligt spiser væsentligt mindre.

Hvor hurtigt vægttabet går, på samme måde som ved vores andre vægttabs klienter – er helt individuelt. Det skyldes at alles udgangspunkter og ikke mindst ønsker for forandring er forskellige. -Nogle spiser meget mere mad end de har behov for. For andre er det en stor sukkertrang, der gør sig gældende og for nogle er begge dele i spil. Yderligere er der klienter, der har ønsker om at blive mere aktive og de som ønsker at blive atleter. Så hastigheden af vægttabet afhænger selvfølgelig at den enkeltes udgangspunkt og ønsker af forandring.  

Vægttab - Sukkertrang - Overspisning

Dækker også sukkerafhængighed og uhensigtsmæssige spisevaner

Har du ønske om at opnå et vægttab, slippe af med din overspisning, sukkerafhængighed etc. er du kommet til helt rette sted.

Vi har i klinikken specialiseret os indenfor lige præcis dette område og tilbyder en meget effektiv og positiv behandling, hvor vi sammen kan skabe de skønneste forandringer. 

Har du været på den ene kur efter den anden og besluttet dig for at NU skal det være? For efterfølgende at falde tilbage til gamle vaner og tage det hele på igen plus evt. mere?

Hvorfor?

Det er ganske enkelt:

Du har ikke været inde og arbejde med årsagen til, at du spiser for meget. Eller årsagen til, at du føler trang til eller behov for, at du skal belønne dig selv eller trøste dig selv med mad og/eller søde sager.

Det kan for mange være svært at forholde sig til og tro på, at det virkelig kan lade sig gøre. Efter at have gjort sig mange forskellige forsøg på at smide de ekstra kilo, men uden held. – Det har vi fuld forståelse for. Og det glæder os derfor at vi også igennem flere af vores tidligere klienter, kan fortælle lige præcis hvilke forandringer vi har mulighed for sammen at skabe. Du kan finde disse udtalelser under menupunktet af samme navn. 

Hypnoterapi som redskab til vægttab.

Under hypnosen går vi ind og arbejder med og får gjort op med årsagen bag problematikken. Er det trøstespisning, finder vi ind til hvad det er du føler behov for at trøste. Er det overspisning, går vi ind og finder ud af hvad årsagen er, til at du føler behov for mere mad end din krops egentlige behov.

Generelt finder vi ind til kernen og klarlægger hvilke vaner, mønstre og uhensigtsmæssig adfærd der skaber uligevægt. Og som forhindre dig i at nå dine mål. Behandler årsagen bag disse og dermed neutralisere dem og herigennem fjerner din sukkertrang og/eller behov for ekstra mad.

Hypnoterapi Kibæk´s løsning:

Flere spørger ”hvorfor flere sessioner” og svaret er ganske enkelt: 

Det er fordi vi hos Hypnoterapi Kibæk arbejder i dybden og får bearbejdet årsagen og følelserne relateret hertil. Samtidig får vi ændret de vaner, mønstre og den uhensigtsmæssige adfærd, som din problematik indebærer. Herudover er der en stor viden der er afgørende af få med, for at sikre succes i fremtiden. – Så snakker vi et vægttabsforløb, vil der være tale om et forløb på 4 sessioner, for at sikre at vi får det hele med.
Taler vi dog “blot” behandling af sukkertrang/sukkerafhængighed vil én behandling i langt de fleste tilfælde være nok. 

Book tid nu


Jalousi

Jalousi kan være virkelig ødelæggende for et forhold og ulideligt både for den, der er jaloux og for partneren. Det kan komme så vidt, at forholdet er i fare for at gå  i stykker.

Jalousien kommer ofte til udtryk som en mistroisk anskuelse af mange situationer. Og en følelse af usikkerhed på sin egen partner, partnerens venner af det modsatte køn eller partnerens kontakt med det modsatte køn.

Under hypnosen er det muligt at få gjort op med følelsen af jalousi og gennem nogle få sessioner så du i stedet vil opleve at få et helt nyt liv og en ny anskuelse af partnerens kontakt med det modsatte køn. Fremover vil du opleve situationer, som de er og ikke længere være præget af nogle meget tunge kampe – rent følelsesmæssigt.

Du vil kunne få en følelse af at være fri, god følelse af dig selv og sikkerhed og ro i dit parforhold.

 

Lavt selvværd og selvtillid

Mange oplever at have et negativt syn på sig selv, og nogle har en oplevelse af, at uanset hvor mange ting de opnår. Hvor meget de hjælper andre og hvor megen anerkendelse der modtages. Så vil behovet stadig være til stede for at fortsætte med at gøre flere og flere ting, da den indre følelse ikke harmonerer med det, man bl.a. hører fra sin omverden.

Nogle forstår ikke, hvorfor partneren eller vennerne overhovedet kan lide eller vil have en relation til én. Andre føler sig utilstrækkelige på arbejdet eller på andre områder i deres liv.

En generel følelse af mindreværd kan medføre mange uhensigtsmæssige handlemønstre og afledere. Mange oplever også at have udviklet en stor indre kritiker, der altid fortæller én, at man ikke gør det godt nok. At det kunne have været bedre, misforstår situationer og tænker meget over, hvordan andre ser på en eller taler om en. Vedkommende vil også blive meget berørt, hvis andre taler negativt om hende/ham. 

 Ved at gøre op med de følelser, der ligger til grund for det manglende selvværd eller selvtillid. Kan du endelig begynde at leve et friere liv, hvor du kan koncentrere dig om, hvad der er vigtigt for netop dig.

Du vil få mulighed for at udvikle dig og få redskaberne til at skabe dit liv, sådan som du selv ønsker det – med helt nye briller på.

Gennem hypnoterapien vil du på alle måder booste dine styrker og ressourcer, den generelle følelse af dig selv, dit værd og herigennem møde verden på en helt ny måde. 

Klik her for at læse en udtalelse fra en af vores tidligere klienter, som nu har fået troen på sig selv tilbage.

Ligeledes arbejder vi stort set altid med at booste selvværdet og selvtilliden ved de børn, som vi har i forløb. Det kan tydeligt ses i udtalelserne fra deres forældre. Læs nærmere her.

Manglende overskud

Vil du have overskud i din hverdag? Tid og på en hel anden mulighed for at gøre det du ønsker? En længere lunte overfor børn, partner, venner og øvrig familie – måske også overfor kollegaerne?

Vi har mulighed for sammen, gennem hypnosen, at spore os ind på hvad der påvirker.
Selv om vi måske bevidst i nogle tilfælde kan være i tvivl, ved vores indre lige præcis hvad der trykker.
Vi kan have en tendens til i dag at ignorere negative følelser og undertrykke dem, uden at være klar over,
at det er signaler vi har behov for at lytte til for at have det godt.

For nogle kan det resultere i et manglende overskud, som påvirker på mange måder i vores liv. Det kan være, at der lettere opstår skænderier/diskussioner i hjemmet. Man har måske en kortere lunte overfor børnene, er mere træt m.m.

Hypnoterapi er her et effektivt redskab til at komme følelsen af manglende overskud til livs. Gennem nogle få sessioner kan du finde frem til årsagen bag dit problem og få arbejdet med følelserne, så du i fremtiden vil være mere frisk og have et langt større overskud. 

Mange oplever endda at få store forandringer og et større overskud, selvom fokus området i deres sessioner er et helt andet sted.

 

Manglende Koncentration

Få øget koncentration med hypnoterapi

Mange oplever, af forskellige årsager, at have svært ved at koncentrere sig.
Der kan være mange ting, som vi ikke engang er bevidste over, der mentalt fylder og påvirker koncentrationen.
– Selv om man måske ikke selv har en oplevelse af at tankerne kredser om noget specielt, når de flytter fokus.

Her har vi muligheden for at gå ind og få arbejdet med det der måtte fylde.
– For selv om du måske ikke er bevist om det, er dit indre og din underbevisthed ikke i tvivl.
Når du er i hypnose, er du direkte i kontakt med din underbevidsthed.
Det giver os muligheden for at arbejde med hvad end der måtte trykke, så du fremadrettet kan have fokus på det du ønsker.

Mange børn oplever også at være udfordret på koncentrationen. – Også her, selvfølgelig af forskellige årsager. Det har vi også på mange måder mulighed for at få arbejdet med, så barnet bedre kan koncentrere sig og følge med i skolen/timerne eller på andre områder.

Læs nærmere her  - en udtalelse fra en meget glad mor, hvis søn nu har fået en langt mere positiv skolegang, efter koncentrationen er blevet styrket.


Misbrug herunder bl.a alkoholisme

Alkoholisme og andet misbrug kan være meget ødelæggende og et stort problem for den enkelte. Men det kan også for omgivelserne være årsag til megen smerte og mange frustrationer.

De fleste er begyndt at drikke eller tage stoffer, fordi der er en følelse til stede, som er svær at håndtere.

Alkoholen/stofferne bliver brugt til at bedøve følelsen – eller som en afleder for følelser, som er svære at rumme. Og som man ikke selv formår at ændre og har svært ved at være i. En del misbrugere er ikke selv er opmærksomme på dette. Men tror, at alkohol-/stofmisbruget blot er en “dårlig vane” eller endda blot drikker fordi de gode kan lide det.

Det er nu muligt på en hel ny måde, at få hjælp til at komme ud af dit alkoholmisbrug, hvis du virkelig ønsker det.

For at få succes med behandlingen, kræver det, at du ønsker at komme ud af dit misbrug. Og er villig til at gå ind i et aktivt samarbejde med vores terapeut.

Uanset hvad der ligger til grund for dit misbrug, er det nu – igennem Hypnoterapi – muligt at arbejde med og få ændret gamle vaner/ handlingsmønstre og ikke mindst trangen. Det vil gøre det muligt én gang for alle at kan komme ud af misbruget og få en bedre hverdag og en lysere fremtid. Både for dig og dine nærmeste. 

Klik her for at læse en udtalelse fra en af vores tidligere klienter, som gennem et forløb i klinikken har sluppet et 26 årig langt misbrug.

 

Manglende sexlyst

Vidste du at manglende sexlyst ofte handler om mentale påvirkninger, som kan afhjælpes med hypnose?
På én enkel session vil du have muligheden for at finde ud af, om det er det "mentale der driller lidt" og påbegynde arbejdet med dig selv, så du kan være så glad og fri på det sexuelle område, som du ønsker.
Ofte er et samlet forløb ca. 3- 4 sessioner.
Hvert forløb er individuelt og selvom temaet måske er det samme, er de bagvedliggende årsager altid forskellige. 
Derfor inviterer vi altid til en gratis snak om netop din situation.

Kontakt klinikken og hør nærmere. 

Misofoni

Behandling af misofoni med hypnose. 
Nogle mennesker udvikler en kraftig reaktion overfor helt særlige lyde, som kan afføde ubehag, frustration, angst, vrede og/eller afsky. - En følelse af, at man bare ikke kan holde lyden ud.
Det er altid individuelt hvilke lyder der trigger.
Der kunne f.eks. være smasken.
Gennem 1-2 sessioner er det muligt at forløse hvad end der trigger, så du efterfølgende med ro indeni kan være i kontakt med hvad end der før virkelig generede.
Kontakt klinikken og hør nærmere på tlf 81 58 55 80.

Nålefobi

Vil du gerne kunne gå til læge med ro indeni? Afslappet og rolig kunne få taget en blodprøve – og endda være fuldstændig ligeglad med hvornår næste gang skulle komme?

“I går fik jeg taget en blodprøve af en fremmed læge. Normalt vil det være nok til at jeg fik et angstanfald, fordi jeg er manisk bange for nåle.
Men takket være et superforløb hos dig, så kunne jeg sidde helt roligt i stolen, kigge med mens prøven blev taget. Ikke engang et ekstra hjerteslag eller sved på panden. Tusind tak ??”

– Heidi Espersen

PTSD

Traumatiske oplevelser

Mange mennesker oplever at være så påvirket af én enkelt eller flere hændelser i deres liv, der er eller har været så ødelæggende og smertefulde, at det har sat sig i dem.

De kan opleve at genleve hændelsen, få flashbacks og have mareridt om den/dem – spændinger, psykosomatiske smerter. Eller være påvirket på en sådan måde, at følelsen af ubehag eller angst kan blive trigget af forskellige ting vi oplever i hverdagen. For nogle kan det være et højt brag, hvor det for andre blot kan være det at radioen spiller. Det er meget forskelligt fra person til person. 

For mange kan det resultere i sygemeldinger og manglende tilstedeværelse på arbejdsmarkedet. Fordi at oplevelserne og følelserne forbundet hermed påvirker dem i så høj en grad, at det kan være udfordrende i det hele taget at have en hverdag til at fungerer. 

Vi har ved Hypnoterapi Kibæk specialiseret indenfor bla. forløsning af traumer. Her går vi ind og gør op med de følelser der har sat sig skævt, får boostet styrker og ressourcer, så du efter kun få sessioner vil have muligheden for at sætte dig fri og med ro og afslappethed kan være i dig selv på en helt ny måde. Mange oplever at kunne vende tilbage til arbejdsmarkedet. Mens andre mærker at de langt bedre kan trives i hverdagen og få tingene til at hænge sammen med en helt anden form for overskud og velvære.

 

Parterapi

Når der er knas i kærligheden…

Kæmper du/i med kærligheden, intimiteten og/eller måske kommunikationen?

Går i forbi hinanden eller har svært ved at slippe gamle svigt, jalousi eller noget helt trejde?

– Så er i kommet til det rette sted.

Mange kæmper i kærligheden med uden at nå i mål, da de simpelthen ikke har fundet melodien i hverdagen, lært at forstå hinanden og tolker i stedet.

Vi hører tit i klinikken som svar til spørgsmålet – vidste din partner at du havde det på den måde,  – “jamen det kan han/hun da sige sig selv”. Meeeen hvis det var så indlysende, ville de i mange tilfælde ikke have behov for at være i klinikken.

Vi tilbyder et helt specielt forløb

Vi har lavet et helt specielt forløb til jer som par, hvor i begge får individuelle sessioner, i får sessioner i fællesskab, i får konkrete redskaber i kan bruge derhjemme, muligheden for at slippe negative følelser, lære at kommunikerer og forstå hinanden endnu bedre, få styrket eller genfundet intimiteten, få øje på skjulte triggere, finde hinanden igen, fylde jer selv op med kærlighed og langt mere for i med i dette helt specialiserede forløb.

Forløbet, redskaberne og fokuspunkterne er skabt ud fra rammerne af utallige parterapi sessioner og tilbagemeldinger på det absolut bedste hver part synes de havde fået med sig, – og hvordan.

Vi har et hav af redskaber og selv om der er visse elementer, der vil gå igen i de forskellige forløb, vil forløbet altid tage udgangspunkt i lige præcis jer og de udfordringer i oplever. – Et hvert forløb starter derfor op med et fælles møde, for at få snakket om ønsket om forandring.

Modstand og forventningsafstemning

Tit når vi taler parterapi, er der gerne en af parterne der ønsker det mere end den anden. Den anden har måske lidt modvilligt, men “af mangel på bedre”, indvilliget i at tage med. Dertil hører også gerne en skepsis over, om hvorvidt man så ikke vil tage parti. De tanker kommer gerne hvis vi har talt med partneren i telefonen først, haft vedkommende til en session eller lign. Dette vil ALDRIG ske. Forløbet handler udelukkende om, hvordan vi løser de udfordringer og problematikker i kommer med.  – Og på ingen måder “hvem der har ret”. Ligeledes er det aldrig terapeutens individuelle holdning der vil være i fokus under forløbet men rammerne for et godt forhold.

Sammensætningen af forløbet:

Forløbet indebærer 10 sessioner i alt af op til 2 timers varighed. 

– Opstartsmøde og forsamtale.

Hvad er jeres udfordringer og hvad ønsker i at få ud af forløbet?

– 3 individuelle sessioner hver men fokus på de udfordringer i individuelt måtte have, som påvirker i forholdet. Yderligere en undervisning i at forstå vores reaktioner, værdierne bag samt skyggesider. 

– 3 fælles sessioner med samtale med konkrete redskaber vi gennemgår og gør brug af på forskellige måder. 

– Afsluttende møde.

I vil yderligere få adgang til vores onlinemateriale med fokus på intimiteten /nærværet og hvordan i giver hinanden mest kærlighed og følelsen af at være elsket. 

Forløbet har en samlet værdi af 15.397 kr.

Ved at købe det samlet vil i spare hele 5400 kr. Pris 9.997 kr. 

Udtalelse

Læs her en udtalelse fra en tidligere klient, som mener at forløbet har reddet deres forhold. 

Kontakt klinikken

Er i nysgerrig på at høre mere, så kontakt gerne klinikken og få en god snak eller aftal et møde.


Præstationsangst

Hvordan kommer det til udtryk?

Mange der har præstationsangst vil kunne nikke genkendende til, at have en følelse ikke at være god nok. Tænke meget over hvad andre tænker og de ting man siger og gør hele tiden sammenlignes med andre. Angst tilstanden kan opstå når du skal deltage og/eller tale i sociale sammenhænge, til eksamen, til møde, lave en præsentation m.m. Og den kan komme til udtryk med hjertebanken, klamme hænder, rødmen, manglende koncentration, svimmelhed m.m.

Hypnoterapi er et meget effektivt redskab til behandling af angst.

Under hypnosen går vi ind og gør op med de følelser, fornemmelser og overbevisninger der ligger til grund for at du reagerer som du gør. 

Herefter går vi ind og booster de positive følelser og fornemmelser du ønsker, styrker dig så du på en helt anden måde finder en ro i dig selv. Så du hviler i dig selv på en helt ny måde, så du afslappet kan deltage og præstere på det plan du ønsker. 

 

Rygestop

Vil du gerne kvitte cigaretterne, men har ikke følelsen af at kunne gøre det selv? Vil du gerne hjælpe din sundhed lidt på vej, dufte bedre, smage bedre, have mere tid i hverdagen og ikke været tvunget til altid at skulle planlægge din tid efter, hvornår du kan komme ud at ryge?

Vi har udviklet en yderst positiv metode, hvor 95 % ca. kvitter cigaretterne efter kun én session.

Det eneste du skal være opmærksom på er, at du skal ville det selv. Du skal ikke komme, fordi din partner, familie eller lign. mener at du skal stoppe, men egentlig ikke selv ønsker det.

Men er du motiveret for at stoppe og virkelig selv ønsker det, har vi de bedste redskaber til at hjælpe dig på vej.

Læs flere udtalelser fra tidligere rygestop klienter her. – bl.a. fra Mia, som nu har sparet over 35.000 kr. efter ét besøg i klinikken.

 

Vægttab - Sense - Slank med hypnose

Mange ønsker at gå ned i vægt ved hjælp af sense, da det på mange måder stadig kan lade sig gøre at spise det samme mad som tidligere, blot i andre mængder.

Ligeledes er pyt måltider en del af det, så man pludselig kan få parkeret den dårlige samvittighed.

– Det er vi her i klinikken så stor tilhænger af tanken bag, at vi har udviklet et helt specielt forløb målrettet netop de, som ønsker at leve “The sense way” – men stadig er udfordret på at nå i mål.

Udfordringer kan være mange. 

Det kan være alt fra sukkertrang, overspisning, svært ved at håndtere følelsen af sult, spisning på følelser (ked af det hed, vrede, glæde, kedsomhed o.s.v) men det kan også “bare” være vaner man har svært ved at bryde.

Alle ovenstående punkter har vi virkelig stor succes samt erfaring med at arbejde med og tilbyder flere forskellige løsninger.

Den vi først og fremmest anbefaler er 2 individuelle sessioner, enten personligt eller online, hvor vi målrettet arbejder med de udfordringer du måtte kæmpe med.

Efterfølgende tilbyder vi et 12 ugers forløb med deling af vigtig viden og gode redskaber til at støtte dig selv på bedst mulig måde – og nå i mål. Yderligere herunder medfølger der selvhypnosefiler samt online gruppesessioner i lukket facebook gruppe.

2 sessioner a 1397 kr = 2797 kr. (Dette får du til 2497 kr. Ved at købe forløbene sammen)
12 uger a 129 kr. Pr. Uge = 1548 kr. (Dette får du til 1297 kr. Ved at købe forløbene sammen)

Samlet pris ved køb af begge forløb på én gang er 3797 kr.

Vi tilbyder køb på afbetaling gennem VIABILL, så man har mulighed for at dele betalingen op i flere rater.

Det er selvfølgelig også muligt at købe enkelte sessioner – Hvor prisen er 1397 kr. for en session.

Ligeledes har vi et specialiseret Gastric Band forløb over 3 sessioner, hvortil der også medfølger specialiserede selvhypnosefiler.

Du kan læse nærmere om bl.a. Gastric Band forløbet og udtalelser fra tidligere klienter – både i forhold til Gastric Band forløbet og sessioner til behandling af sukkertrang, overspisning og vægttab i det hele taget, ved at følge nedenstående links.

– Udtalelser fra Gastric Band
– Udtalelser fra behandling af sukkertrang, overspisning og vægttabsforløb

Sorg, vrede eller skyldfølelse

Alle 3 følelser er ganske naturlige. De kan dog påvirke os i en sådan grad, at det udfordrer vores trivsel og velvære i dagligdagen.

Hvis udfordringen er vedvarende, kan følelserne påvirke i en sådan måde, at det ligefrem kan forhindre vores oplevelse af glæde og lykke i livet.

Hvad enten det er sorg, vrede eller skyldfølelse – eller alle 3 følelser, der er din udfordring, er det muligt at gå ind og arbejde med årsagen. Det er nødvendigt at gøre for at få neutraliseret dine følelser relateret hertil.

Du kan altså gøre op med det, der holder dig tilbage. Slippe de svære følelser forbundet med de ting du har oplevet og gå en lysere fremtid i møde. 

Taler vi om en sorg, vil denne få en helt anden størrelse, falde til ro og lande inden i dig på en helt anden måde.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, så kontakt os via siden her, via vores facebook side. Eller ring og få en uforpligtende snak om, hvordan et forløb kunne se ud for dig. 

 

Spiseforstyrrelse

En spiseforstyrrelse er altid en individuel udfordring - det vil derfor også altid være et individuelt skøn, hvilket forløb vi tænker vil være det rigtige for netop dig.

Ønsker du at gøre op med din spiseforstyrrelse, men føler at den har taget om dig, så kontakt klinikken og få en god snak med Susanne og hør hendes tanker omkring hvordan vi vil kunne hjælpe dig. 

Stress

Stress er kroppens og psykens signal til dig om, at du for længe har presset dig selv for meget. Det er derfor et signal om at sætte tempoet ned og ændre dine prioriteringer.

For mange føles det som en uoverskuelig – eller måske endda umulig – opgave. Det kan forekomme i så svær en grad, at det fører andre negative ting med sig som bl.a. social fobi, konstant indre uro, isolation fra alt og alle, lysfølsomhed, lydfølsomhed og meget andet.

Gennem hypnose og hypnoterapi er det muligt på en meget effektiv måde at gå ind og arbejde med de følelser, som du oplever når du har stress og årsagen til disse, og at få dem neutraliseret. Ved at få indsigten i årsagen og det der er forbundet med det vil du opleve, at du får redskaberne til at ændre dit liv, så du kan føle dig lettet, fri, glad og energisk i stedet.

Du har muligheden for at skabe det liv, du ønsker.

Ønsker du at høre mere om, hvad hypnoterapi kan gøre for netop dig, så kontakt os allerede i dag under kontakt og priser, via vores facebookside eller på tlf. 8158 5580.  

Søvnløshed

Søvnløshed er et udbredt problem hos mange. I en travl hverdag, hvor der er mange ting, der skal hænge sammen og gå op i en højere enhed, oplever flere og flere udfordringer med at kunne geare ned og slappe så meget af, at det er muligt at falde i søvn.

Måske er det tanker om dagen, der er gået, der fylder. Måske er det tanker om den/de kommende dage. Måske tanker om noget der er sket længere tilbage eller måske er det særlige udfordringer eller bekymringer.

Gennem hypnose og hypnoterapi er det muligt at gå ind og arbejde med det, der ligger til grund for, at du ikke kan sove, så du igen kan få din nattesøvn.

Du får også udleveret flere selvhypnosefiler, som kan hjælpe dig til at få den søvn, du har behov for.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, så kontakt os her på siden eller via vores facebookside. 

 

Traumatiske hændelser

Mange mennesker oplever at være så påvirket af én enkelt eller flere hændelser i deres liv, der er eller har været så ødelæggende og smertefulde, at det har sat sig i dem.

De kan opleve at genleve hændelsen, få flashbacks og have mareridt om den/dem – spændinger, psykosomatiske smerter. Eller være påvirket på en sådan måde, at følelsen af ubehag eller angst kan blive trigget af forskellige ting vi oplever i hverdagen. For nogle kan det være et højt brag, hvor det for andre blot kan være det at radioen spiller. Det er meget forskelligt fra person til person. 

For mange kan det resultere i sygemeldinger og manglende tilstedeværelse på arbejdsmarkedet. Fordi at oplevelserne og følelserne forbundet hermed påvirker dem i så høj en grad, at det kan være udfordrende i det hele taget at have en hverdag til at fungerer. 

Vi har ved Hypnoterapi Kibæk specialiseret indenfor bla. forløsning af traumer. Her går vi ind og gør op med de følelser der har sat sig skævt, får boostet styrker og ressourcer, så du efter kun få sessioner vil have muligheden for at sætte dig fri og med ro og afslappethed kan være i dig selv på en helt ny måde. Mange oplever at kunne vende tilbage til arbejdsmarkedet. Mens andre mærker at de langt bedre kan trives i hverdagen og få tingene til at hænge sammen med en helt anden form for overskud og velvære.

Se nedenfor en udtalelse fra en nu meget glad traumeforløst kvinde.


Tilgivelse

Følelsen når det slipper

“Susanne er meget omsorgsfuld og professionel. Jeg har gemme hel mit liv oplevet svigt fra mig far. Ved at komme hos hypnoterapi kibæk har jeg fået en form for fred i kroppen og har lært at passe på mig selv ? Jeg har stadig kontakt til min far, og jeg er faktisk meget mere afslappet når vi er sammen ? Jeg føler ikke jeg skal overbevise ham om at jeg er god nok mere. Så jeg kan kun give Susanne mine varmeste anbefalinger <3

– Vicki Stampe Christensen

 

Trikotillomani 

Behandling af trikotillomani med hypnose. 

Når man har trikotillomani, kan man ikke modstå impulsen til at trække hår ud. Dette medfører mærkbart tab af hår. Handlingen er som regel forbundet med øget spænding før, og lettelse eller tilfredsstillelse bagefter.
Mange oplever en følelse af skam forbundet med det, og forsøger så vidt muligt at skjule det fra omverdenen.
Gennem et forløb på 3 sessioner arbejder vi I dybden med at forløse årsagen bag og derigennem slippe al trang til at hive håret af.


Ovenstående er blot nogle af mange udfordringer vi med stor succes arbejder med i klinikken. Står din udfordring ikke beskrevet ovenfor, så kontakt klinikken og få en snak med Susanne om netop din udfordring og hvilke muligheder vi har for at afhjælpe. – Herudover er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 81585580 og få en helt uforpligtende snak om netop din situation og de muligheder vi kan tilbyde for behandling.

Læs nærmere om hvordan vi arbejder og hvad hypnose og hypnoterapi er her: Om hypnoterapi

Mange har allerede fået deres forandring og du kan læse nærmere hvad flere af de tidligere klienter udtaler om deres forandringer her: Udtalelser

Send os en besked og vi vender tilbage.

Tak for din besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt, og indenfor 24 timer alle hverdage. De bedste hilsner fra Hypnoterapi Kibæk