Fri af angst

“Min datter var meget bange for alarmer og sirener. Så hun frygtede i mange måneder “Store hyledag”, som fandt sted i går.
Her er resultatet af hypnosen hos Susanne”
– Lene JørgensenMotiveret, stolt og på eget initiativ tager sit hjemmearbejde op

“Er dit barn skoletræt og udfordret i skolen ?
– Så læs lige med her.

Vi har haft vores søn i hypnose terapi hos Susanne med kæmpe succes.
Vores dreng var blevet utrolig skoletræt hvilket medførte manglende koncentration, tålmodighed, og håndtering af udfordringer.

Han fik hjælp til at sige ‘pyt’ i de situationer hvor det var bedste løsning.
Han fik hjælp til slappe af, og ikke lade sig gå på af ligegyldige ting.
Han fik hjælp til at bevare koncentrationen.

Resultat : I dag har vi en dreng, som stort set aldrig klager over, at komme i skole… En dreng som er motiveret, og stolt viser sit arbejde frem. En dreng der på eget initiativ tager sit hjemmearbejde op, når han kommer hjem.

Tak for hjælpen ? – Det er nogle gange de små ting, som gør den store forskel.” – Eva Pernille Friis Hansen


Fri af hæmmende angst og nu med boostet selvtillid

“Min søn på 13 år har været hos Susanne ved Hypnoterapi Kibæk to gange. Han kom bl.a fordi han var mørkeræd i en sådan grad at det hæmmede ham i hverdagen .
Nu har vi igen fået en glad og ikke spor mørkeræd søn ? og i tilgift har han fået booster selvtilliden. Det viser sig bl.a. ved at han nu tror på sig selv og scorer mål i håndboldkampe.
Tusind tak for alt du har hjulpet vores søn med. Kærlig hilsen Anette Kallestrup Christensen”


Fantastisk tro på sig selv

”Jeg har været hos Susanne med min datter på 3,1/2 år hun har infantil autisme og næsten intet sprog til tros for at hun har fuld sprogforståelse
Jeg kom med en tilgang til susannes evner som var “ alt at vinde intet at tabe “
Susanne udviste en enestående tålmodighed så resulteret i et vellykket besøg
Det første jeg bemærkede efter behandlingen var at Agnes havde en fantastisk tro på sig selv et selvværd der lyste ud af hende

Samme eftermiddag råbte Agnes
“mor “ flere gang det var første gang Agnes nogen sinde har sagt mor.”

-Mette Stengaard Andersen


Fri af seperationsangst, mavesmerter og hovedpine

”Kære Susanne. Jeg sender en opfølgning, som du gerne må bruge. Vi er så glade for din hjælp og indrømmet stadig overrasket over, at det kan lade sig gøre. Marcus er efter ca 5 år med svær separations angst med mavesmerter og hovedpine helt fri. Han har i weekender sovet hjemme hos en ven og det var en meget glad os stolt dreng vi fik hjem igen. Han ringede ikke engang. Stort tak fra familien Poulsen.”


Gladere pige med mere overskud

Min datter på nu 11 år, begyndte for et par år siden at få migræneanfald. Det var voldsomme anfald, hvor hun lå i op til 5 dage uden at kunne foretage sig andet. Vi bliver henvist til sygehuset, som ikke finder nogle fysiske årsager til anfaldene. Trods denne konstatering tager anfaldene til. De bliver hyppigere og uforudsigelige.

I april i år begynder det at blive svært for hende at komme i skole. Hun får det fysisk dårligt, i form af hovedpine, mavepine, kvalme og hedeture, når skoledagen nærmer sig. Når hun kommer hen på skolen eskalerer det, og hun lukker ganske enkelt ned, hvilket bedst kan beskrives med, at hun bliver slukket i ansigtet og
ikke er modtagelig for hverken sociale interaktioner eller nogen som helst form for læring. Hun lukker ned for verden omkring for at beskytte sig selv. Jeg kontakter diverse instanser i håb om at få noget hjælp til min datter, men uden held. Som tiden går forværres hendes tilstand, og det er til sidst så grelt, så hun slet ikke kommer
i skole.

Der beslutter jeg mig for, at jeg må tage sagen i egen hånd. Jeg kontakter Hypnoterapeut Susanne Hjøllund, som hurtigt responderer, og via en uddybende samtale, hvor jeg giver et større indblik i min datters situation, vurderer Susanne, at hun vil kunne hjælpe hende. Vi aftaler 5 konsultationer med 1 uges mellemrum med det samme.

Efter 1. behandling var min datter meget træt og faldt tidligt i søvn på sofaen. Hun vågnede nogle timer efter og var meget frisk og snakkesalig. Sådan var det lang
tid siden jeg havde set hende sidst. Hun fortalte om besøget ved Susanne og fortalte blandt andet, at hun følte sig mere lettet nu.

Efter 2. behandling var hun også træt – på en god måde. Hun synes dog det var lidt svært at sidde stille og koncentrere sig så længe. Det snakkede jeg med Susanne om, som til onsdagen efter, havde tilrettelagt en anden session, der varede knap så lang tid.

Det medvirkende til, at min datter også 3. gang gik derfra med en god oplevelse. I mellemtiden er min datter gradvist begyndt at vende tilbage til skolen, og hun er begyndt at opsøge det sociale fællesskab i fritiden igen. Hun er blevet en gladere pige med mere overskud. Hun har stadig sine nedture, som jeg løbende drøfter med Susanne, som tager det op til overvejelse og inddrager i næste session.

Efter 4. konsultation mener min datter ikke, hun har behov for det mere. Hun siger, at det allerede har hjulpet hende meget.

Jeg tænker, at der stadig er udviklingsområder og det dermed kunne være en god ide at tage den sidste konsultation med, men lytter samtidig til min datter, der ikke føler et behov for det mere.

I samarbejde med Susanne bliver vi enige om, at lade den ligge der med muligheden for at kontakte hende igen med henblik på at arbejde videre, hvor vi slap.

Jeg har gennem hele forløbet oplevet et åbent, forstående og konstruktivt samarbejde og er mødt med kompetent sparring ift. min datters problemstilling.”


Fri af angst for tordenvejr og skyer

Udtalelser fra Susannes arbejde i Vejle:

“Vores datter har haft angst for tordenvejr. Hun kunne slet ikke komme udenfor en dør, hvis bare der var den mindste sky på himmelen. Hun var simpelthen rædselsslagen for at der så ville komme lyn og torden.
Allerede efter en behandling ved Susanne, kunne vi mærke en forskel. Og her efter 3 behandling er der ikke mere nogen angst.
Vi er så taknemlige for den fantastiske hjælp vores datter har fået af Susanne og kan/vil varmt anbefale hende. Tusind tak”

 

– Anne-Dorthe Appel Sørensen


Fri af angst for at sove ude – Helt fantastisk

“Super god og professionel sted. Dygtige til at arbejde med børn. Vores søns angst for at sove ude forsvandt på tre behandlinger. Helt fantastisk”

– Agnethe Rundkvist Lange


Fri af funktionel lidelse


 "Vores søn fik konstateret en funktionel lidelse og blev tilknyttet fysioterapi og psykolog på sygehuset.

Gennem en bekendt blev vi anbefalet hypnoseterapi, ved Susanne.

Han har vaeret igennem et forlob ved hende, der på det kraftigste har medførte, at han longsomt, men skkert er på vej tilbage.


Vaerd at naevne er, at efter vores søn havde vaeret ved psykologen to gange, opfordrede hun til, at vi fokuserede på hypnoseterapien, da behandlingsformen dels er meget mild, men også har vist gode resultater i forbindelse med funktionelle lidelser. Så fuld opbakning fra hende til terapiformen også.

Igennem behandlingen ved Susanne har han fået mange vaerktojer med, som han alleredu nu bruger, men også kan bruge fremover.  Vi kan derfor på det varmeste anbefale Susanne og hypnoseterapi, Vejle."

-Karina Lynge